Breaking news

Scandal la PSD Mehedinți

eugen1Deputatul independent Eugen Nicolicea este acuzat că într-o acţiune de forţă a încercat să preia sediul organizaţiei judeţene. Într-un comunicat remis, joi, de Inspectoratul Judeţean al Poliţiei Mehedinţi se arată că o echipă operativă completă s-a deplasat, în cursul dimineţii, la sediul PSD şi a deschis o anchetă. Mai mulţi poliţişti din Drobeta Turnu Severin au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, în încercarea de a aplana un conflict izbucnit la sediul filialei judeţene a PSD Mehedinţi, după ce un membru PSD a sunat la Poliţie reclamând că deputatul Eugen Nicolicea nu vrea să părăsească imobilul.

Potrivit unor surse din PSD Mehedinţi, scandalul a început miercuri seară, când deputatul Eugen Nicolicea, fost membru PSD, ar fi venit, împreună cu fratele său, la sediul PSD să participe la o şedinţă de partid, iar membrii PSD nu i-au permis acest lucru. După şedinţă, când au vrut să închidă sediul, deputatul Eugen Nicolicea, împreună cu fratele său, Liviu Nicolicea, şi cu alte patru persoane nu ar fi vrut să părăsească sediul şi ar fi fost încuiaţi cu lacătul în sediul filialei. Membrii PSD au sunat apoi la Poliţie şi l-au reclamat pe Nicolicea, la faţa locului ajungând mai mulţi poliţişti care au încercat să deblocheze uşa, după ce câţiva membri ai formaţiunii au spart lacătul şi câteva geamuri în încercarea de a-l scoate pe deputat din sediu.

Deputatul Eugen Nicolicea a declarat că imobilul aparţine fundaţiei al cărei preşedinte este, iar în încăperea încuiată se aflau angajaţi ai propriului birou de parlamentar independent care îşi desfăşoară activitatea în clădire, precum şi angajaţi ai fundaţiei. Eugen Nicolicea a susţinut într-o declaraţie acordată MEDIAFAX că nu s-a aflat în sediul PSD din Drobeta Turnu Severin în noaptea de miercuri spre joi şi că scandalul care a avut loc în clădire ar fi fost pus la cale de oamenii lui Adrian Duicu, preşedintele PSD Mehedinţi.

Adrian Duicu, preşedintele PSD Mehedinţi şi Marius Screciu, liderul PSD Drobeta Turnu Severin au declarat că : “Ne exprimăm regretul, totodată, pentru faptul că organizaţia judeţeană a partidului este târată, fără voia ei, într-un scandal provocat de oameni care nu mai sunt membri ai PSD Mehedinţi”.

>