Breaking news

Scandal la discoteca din Rus. Poliția nu a venit să aplaneze conflictul pentru că patronul era fostul primar

Încăierare generală sâmbătă seară în discoteca din localitatea Rus județul Sălaj. Patronul discotecii s-a dat la câteva cliente, acestea au chemat poliția, care nu a binevoit să-și facă apariția la locul incidentului.

politieUn cuplu a fost la un pas de a fi linșat de către proprietarul discotecii și oamenii lui pentru că o tânără aflată cu soțul său în discotecă nu a dat curs avansurilor patronului.

Potrivit declarațiilor martorilor, citați de site-ul dejeanul.ro, scandalul ar fi pornit de la patronul discotecii, Câmpean Ionel, fost primar timp de opt an al comunei Rus.

Acesta a fi făcut avansuri unor cliente care au ripostat. De aici a izbucnit un întreg scandal, cu înjurături, țipete și îmbrânceli.

Una din tinerele la care s-a dat patronul și al cărei soți era să fie linșat în discotecă, a sunat la 112 și a chemat un echipaj de poliție. Deși a insistat de două ori cu apelul la 112 la discotecă nu a venit niciun echipaj de poliție nici după o oră de la primul apel la serviciul unic de urgență.

“Mă aflam împreună cu soțul meu și mai mulți prieteni la discoteca din Rus pentru a-mi sărbători ziua de naștere. Proprietarul discotecii tot venea pe la masa noastră și ne oferea de băut tuturor fetelor. Pentru că l-am refuzat, a devenit iritat. Mai mult decât atât, a început să se așeze lângă noi și să ne facă avansuri. Soțul meu a mers până la baie, moment de câteva minute. Proprietarul discotecii l-a urmat imediat, și au ieșit de acolo certându-se. Mai mulți bărbați aflați în discotecă în momentul acela, au sărit în apărarea patronului și a ieșit o îmbrânceală generală. În scurt timp, scandalul s-a mutat afară. Când am văzut că totul scapă de sub control și nu suntem lăsați să plecăm acasă, am sunat la 112. Proprietarul discotecii împreună cu prietenii săi au trecut la amenințări, că ne distrug mașina, că o să ne bată și pe noi. Era deja ora 3:15 minute și poliția nu venea. Am mai sunat odată la 112 la 3:15, dar nu mi s-a mai facut legătura la poliție. M-au întrebat doar dacă e nevoie de ambulanță, le-am spus că momentan nu, și ei mi-au răspuns că o să trimită o mașină a declarat tânăra pentru dejeanul.ro.

În momentul când patronul discotecii a aflat că a fost chemată poliția, a devenit și mai ervos replicând: Ai chemat poliția? Ce rezolvi?Aici poliția vine când o sun eu, nu când vreți voi!

Drept urmare, poliția nu a venit nici după al doilea apel la 112, semn că fostul primar avea o înțelegere cu oamenii legii din comună, care răspund doar la comanda lui.

În jurul orei 3 și jumătate noaptea, tânăra împreună cu soțul său și câțiva prieteni cu care veniseră la discotecă au reușit să plece de acolo.

Purtătorul de cuvânt a IPJ Sălaj, Dumuța Tincuța a precizat pentru exclusivNEWS.ro, că în cursul zilei de luni va verifica apelurile la 112 și dacă un echipaj de poliție a sosit la discotecă și la ce oră.

>