Breaking news

Scandal la Cotroceni. Victor Ponta către Ludovic Orban: Du-te dracu!!!

loading...

Scandal monstru la recepția oferită de Președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni de Ziua Europeni. Ponta a refuzat să dea mâna cu liberalul Ludovic Orban și l-a dat dracu.

ludovic orban - victor pontaPrimul ministru al României Victor Ponta a făcut un scandal de proporții la recepția de la Cotroceni. Liderul PSD a refuzat în mod grosolan, să dea mâna cu Ludovic Orban și i-a replicat acestuia să de ducă la dracu.

Ponta i-a spus liberalului Ludovic Orban:”Du-te dracului, pleacă de aici!”.

Ludovic Orban a confirmat pentru gândul.info, faptul că premierul a refuzat să dea mâna cu el.

”Da, a refuzat să dea mâna cu mine, dar a făcut chiar urât. Eu am rămas şocat, nu mi-a venit să cred. Am plecat după. Nu i-am spus nimic înainte, el era într-o discuţie cu cel puţin patru persoane, nu doar pesedişti. Ieşirea lui nu are nicio explicaţie logică, e dus cu capul. Are el o obsesie legată de mine. Dacă nu-mi spune ceva, nu se simte bine. Parcă s-a crispat aşa, a făcut un pas în faţă, unul în spate, a început să dea din mână isteric, a fost ceva…Cei de faţă au rămas trăsniţi, cei care nu erau pesedişti au plecat”, a precizat Orban pentru gândul.

În ianuarie 2015, de Ziua Unirii, când Ludovic Orban s-a răsturnat pe șosea cu maşina, liberalul a relatat faptul că Ponta a trecut cu maşina pe lângă el, s-a oprit doar pentru a face o fotă, după care a plecat.

Preşedintele României, Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost, sâmbătă, pentru prima oară gazde ale recepţiei organizate la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Europei.

La recepție au participat foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, Traian Băsescu fiind absent, ca şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea şi Călin Popescu Tăriceanu.

La recepţie au fost prezenți și Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Prefericitul Daniel, dar și parlamentari din toate formaţiunile politice, europarlamentarii Norica Nicolai şi Mircea Diaconu, procurori Livia Stanciu (ÎCCJ) şi Codruţa Kovesi (DNA), reprezentanţi ai corpului diplomatic, printre care şi Dean Thompson, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, artişti, sportivi precum Elisabeta Lipă şi Gheorghe Hagi, fostul antrenor al echipei de gimastică a României Octavian Belu, tineri studenţi şi veterani de război.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian