Breaking news

Scandal în România după ce Brent Ray Fraser i-a pictat portretul lui Bendeac folosindu-și penisul – VIDEO

Brent Ray Fraser, pictorul stripper care i-a pictat portretul lui Bendeac folosindu-şi penisul, în cadrul emisiunii iUmor de la Antena 1, a provocat un scandal monstru în România. CNA a primit zeci de plângeri din partea telespectatorilor.

brent-ray-fraserBrent Ray Fraser a șocat jurații la emisiunea iUmor de la Antena 1, după ce i-a pictat portretul lui Mihai Bendeac folosind penisul pe post de pensulă.

Concurentul s-a dezbrăcat de tot și a început să picteze cu penisul în timp ce interpreta muzică clasică.

„Scoateţi-o pe nepoţica mea afară! Băi, ce emisiune faceţi aici! Şi aşa sunt om cu probleme cu capul! Este bunică-mea în sală. Mamaie, te rog să mergi să iei tabloul!“, a spus Bendeac.

După finalizarea „operei de artă“, Mihai Bendeac a recunoscut unicitatea momentului: ,,Acum chiar cred că am văzut tot! Gata!“. Să mai spună cineva că nu este cultură la televizor! E foarte posibil ca-n finală să ajungă un pictor. E mare lucru! Acum eu aştept şi un sculpto

Delia a fost cea care și-a manifestat cel mai vocal șocul: Am fost uimită pe deplin. Nu ştiu dacă aşa cum îmi doream… dar am fost uimită. Am trăit să văd şi asta. Tendinţa era să scot telefonul şi să imortalizez momentul. Trebuie să arăt şi prietenilor! Nu se poate!

Stripperul şi pictează de la trei ani şi în acest inedit mod de un deceniu.

Fac asta de zece ani. Fac artă toată ziua. Sunt singurul din lume care face asta“, a mărturisit Brent Ray Fraser.

Deși Antena 1 a cenzurat imaginile cu evoluția concurentului, o parte din telespectatori nu au gustat deloc momentul de la iUmor și au reclamat emisiunea la CNA.

În ciuda acestor reclamații, videoclipul cu evoluția lui Brent Ray Fraser face furori pe youtube unde a adunat peste 2,2 milioane de vizualizări în doar 7 zile.

>