Breaking news

Scandal în Parlament. Deputatul PDL Cătălin Teodorescu, scăpat de PNL de arestul preventiv

Deputatul PDL, Cătălin Teodorescu a scăpat de arestul preventiv în dosarul retrocedărilor, pentru că deputații PDL și PNL au stat în sală dar nu au votat și astfel nu s-a întrunit cvorumul necesar pentru învuciințarea cererii DNA, privind arestarea.

catalin teodorescu - deputat pdlPDL, partidul care invocă de fiecare dată raportul MCV și justiția, a reușit cu ajutorul colegilor din PNL, să-l scape pe Cătălin Teodorescu de arestul preventiv.

Plenul Camerei Deputaților a respins miercuri, cererea de încuviințare a arestării preventive a deputatului PDL Cătălin Teodorescu cu 146 voturi ”pentru” și 101 ”împotrivă”.

Pentru ca cererea să fi fot aprobată, erau necesare 147 de voturi pentru. Astfel că deputatul PDL scapă de arest. În timp ce cu doar jumătate de oră înainte de votul pentru deputatul Cătălin Teodorescu, Camera Deputaților a încuviințat arestarea deputatului UDMR Marko Attila.

Cătălin Teodorescu este acuzat că împreună cu Alina Bica și Marko Attila, toți membrii în Comisia de Retrocedări de la ANRP, i-au acordat lui Gheorghe Stelian, o despăgubire record, evaluată artificial, și astfel au prejudiciat statul român cu peste 60 de milioane de euro.

>