Breaking news

Scandal în fotbal | Ricardo Cadu acuzat de blat în meciul cu Galatasaray

Căpitanul echipei de fotbal CFR Cluj, Ricardo Cadu este acuzat că ar fi primit bani ca să nu joace corect în partida cu Galatasaray Istanbul din Liga Campionilor, disputată miercuri seară.

O persoană din Cluj care s-a recomandat „domnul Mihai” susține că Ricardo Cadu a primit 320.000 de euro pentru a nu-și apăra corect șansele în meciul cu Galatasaray.

Suma de 320.000 de euro, de la afaceristul turc Salem, a ajuns la Cadu, care este un om foarte influent în Cluj şi are şi afaceri aici. E vorba de o mafie a portughezilor, membrii ei nu sunt interesaţi de performanţă. I-a dus la el acasă, am rămas oripilat când am văzut aşa ceva. Ei nu au niciun interes de performanţă. Am discutat cu un portar de la CFR care a fost trecut pe linie moartă. Ei sunt mână în mână şi cu Mureşan, şi cu Paszkany. Au adus o marionetă de a lor, ies campioni şi apoi fac asemenea lucruri în Europa”, a declarat „domnul Mihai” la Sport.ro.

Arpad Paszkany, patronul clubului CFR Cluj susține că acuzațiile de blat care i se aduc lui Ricardo Cadu sunt pure invenții și cere ca autoritățile statului să intervină și să ia măsuri.

Căpitanul este un simbol al echipei, a ridicat deasupra capului toate trofeele câştigate de club şi din această cauză a fost ales. Totul este o minciună şi o invenţie”, a spus Paszkany, la Sport.ro.

Iuliu Mureșan, președintele clubului din Gruia s-a declarat extrem de revoltat de aceste acuzații spunând că probabil este cineva de la o echipă adversă din campionatul intern și că persoana respecivă e bolnavă psihic.

CFR Cluj a pierdut partida cu Galatasaray Istanbul, disputată miercuri seară pe teren propriu, cu scorul de 3-1 deși în partida tur din Turcia meciul s-a terminat la egalitate 1-1.

>