Breaking news

Scandal fără precendent la show-ul matrimonial Burlăciţa

loading...

După o aventură de mai bine de două luni în America, vizibil îndrăgostită, protagonista incendiarului reality-show „Burlăciţa”, de la Antena 1, Andreea Mantea, a revenit în România alături de cinci dintre pretendenţii săi rămaşi în competiţie.

concurenti - burlacitaPentru că vrea cu orice preţ să le testeze loialitatea şi spiritul practic, burlăciţa a decis să îi cazeze la o fermă, vreme de două săptămâni, unde cei cinci concurenţi vor munci zi de zi, cot la cot cu angajaţii, atât la îngrijirea animalelor, cât şi la grădinărit.

Cum era de aşteptat într-o astfel de situaţie, caracterele tari au ieşit imediat la suprafaţă, iar de aici şi până la un prim conflict a mai fost doar un pas. Deranjat de faptul că Sorin s-a întors de la grajduri şi s-a aşezat pe patul lui, fără să îşi schimbe hainele, Gabi a răbufnit. Deşi au început discuţia pe un ton relaxat, cei doi au trecut imediat la jigniri grave, colegii lor nemaiştiind ce să facă pentru a calma spiritele.

„Porcul ăla e mai curat decât el!” a spus Sorin, iar replica lui Gabi nu a întârziat: „Vezi poate îţi dau vreo două capace”.

Până la urmă, Sorin a cedat: „Am ieşit din cameră, că îl pocneam!”.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>