Breaking news

Scandal fãrã precendent în casa Mireasã pentru fiul meu

Ieri, lucrurile au luat o întorsãturã cu totul şi cu totul neaşteptatã în casa Mireasã pentru fiul meu.

Aflat în conflict cu George, Alin a anunţat cã doreşte sã facã o dezvãluire în legãtura cu trecutul acestuia, dezvãluire care i-ar putea afecta grav şi iremediabil imaginea. Concurentul a declarat cã George le-ar fi povestit bãieţilor despre trecutul sãu în care ar fi oferit servicii de tip videochat pentru bãrbaţi.

Dragoş a povestit şi el cã într-o dimineaţã, George i-a fãcut avansuri sexuale, încercând sã îl atingã într-o zonã intimã.

Dezvãluirile au avut loc în direct, în emisiunea de ieri, spre surprinderea prezentatoarei, Mirela Boureanu Vaida, a concurenţilor, dar şi a telespectatorilor. Relatãrile lui Dragoş au fost confirmate de cãtre Alin, dar şi de cãtre alţi bãieţi care susţin cã George are un comportament efeminat.

Pus în faţa unor asemenea fapte, George a recunoscut, argumentând cã nu vede nimic ilegal sau imoral într-o asemenea ocupaţie, iar exeperienta cu videochatul nu ar putea contesta sau demonstra orientarea lui sexualã.

Totodatã George a fost primul concurent care a format un cuplu cu una dintre fetele din concurs, Mãdãlina. Relaţia lor s-a destrãmat dupã o lunã, deoarece George a mãrturisit cã, în opinia lui, Mãdãlina nu este pregatitã pentru o cãsnicie.

În prezent, George este apropiat de o altã fatã, Ştefania, însã nu doreşte sã formeze un cuplu, deoarece asta l-ar împiedica sã pãrãseascã acest concurs, iar dorinţa lui este sã fie eliminat. Motivul pe care George l-a invocat a fost acela cã nu mai suporta relaţiile tensionate dintre el, Dragoş şi Alin, pânã nu demult, cei mai buni prieteni.

Atât în formularul completat la înscrierea în competiţie, cât şi atunci când a intrat în competiţie, George a declarat cã el cautã persoana cu care sã-si uneascã destinul. La casting, a povestit despre relaţiile anterioare cu femei, susţinând cã îşi doreşte sã gãseascã în competiţie o femeie alãturi de care sã-şi întemeieze o familie.  Ne confruntãm aşadar cu un caz delicat, atât pentru telespectatori, pentru concurenţi, cât şi pentru George. Aşa cum s-a întâmplat în cazul oricãrui subiect, aceastã situaţie va fi discutatã în emisiune şi va fi tratatã cu maximã seriozitate, aşa cum se întâmplã şi în viaţa realã” au declarat organizatorii show-ului!

Subiectul va fi abordat la Finala Sãptãmânii, sâmbãtã de la ora 14:00, când telespectatorii vor afla adevãrul cu privire la aceste acuzaţii şi întregul mister va fi elucidat!

>