Breaking news

Scandal de proporții la X Factor din cauza lui Cheloo

loading...

Remarcile homofobe ale lui Cheloo de duminică seară în cadrul primei Gale Live X Factor 2013, i-ar putea aduce Antenei 1 o amendă usturătoare de la CNA.

paolo lagana si chelooÎn doar 48 de ore de la remarca lui Cheloo la adresa concurentului Paolo Lagana, peste 500 de reclamații au fost deja depuse la CNA.

În prima Gală Live X Factor 2013, Paolo Lagana, îmbrăcat într-un parpalac cambrat și încălțat pe tocuri, a interpretat melodia “Paparazzi” a lui Lady Gaga. Vestimentația italianului l-a scos din sărite pe Cheloo.

“Delia poate să te ia acasă. Eu disprețuiesc tot ceea ce ești, tot ceea ce reprezinți. Țara asta te va trimite acasă, cu siguranță”, i-a spus Cheloo, iar la scurt timp s-a întors la spatele la el.

În schimb, Delia și Dan Bittman i-au comentat pozitiv prestația lui Paolo, iar publicul l-a votat să meargă în gala următoare X Factor.

Este pentru a doua oară când Cheloo face remarci homofobe la adresa lui Paolo, după cea de la audiții, când a plecat de la masa juriului când italianul și-a început prestația.

După ediția de duminică, 24 noiembrie, deranjați de atitudinea lui Cheloo, mai muți români s-au mobilizat pe rețelele de socializare cerând Antena 1, eliminare acestuia din juriul X Factor.

Dată fiind avalanșa de plângeri depuse la CNA, la adresa lui Cheloo, Antena 1 riscă o amendă considerabilă din partea forului audiovizual.

loading...