Breaking news

Scandal de proporții la România TV. Victor Ciutacu a dat-o în judecată pe Sorina Matei

loading...

Victor Ciutacu, proaspăt mutat în ograda România TV, și-a dat în judecată colega de televiziune, pe moderatoarea emisiunii, ”România în 60 de minute”, Sorina Matei.

sorina matei si victor ciutacuScandal de proporții în redacția România TV. Victor Ciutacu și Sorina Matei sunt la cuțite și au ajuns să se judece prin tribunale.

Pe 25 martie, Sorina Mate, realizatoarea emisiunii ”România în 60 de minute„ îi ”ura” bun venit lui Victor Ciutacu la România TV, prin intermediul unei postări în care îl făcea în fel și chip.

Acum, Victor Ciutacu i-a întors primirea călduroasă cu o citație la tribunal. Când a aflat de judecată, Sorina Matei a luat foc și a început să își verse of-ul pe blogul personal.

Un coleg din presă care se ocupă de Justiție și căruia-i mulțumesc și pe această cale, m-a anunțat, în această seară, că individul Victor Gabriel Ciutacu, absolut întâmplător, amic al doamnei Elena Udrea și domnului Dorin Cocoș, m-a dat în judecată. Citație n-am primit, plângerea e înregistrată pe 19 aprilie 2013, iar reclamantul Victor Gabriel Ciutacu, așa cum văd pe portalul instanțelor de judecată ale Ministerului Justiției, îmi cere “pretenții daune morale”. Mai multe, nu știu”, spune Sorina Matei pe blogul personal.

Realizatoarea România TV solicită cu această ocazie și un avocat care să o apere în instanță de fiorosul Victor Ciutacu, precizând că este primul proces din viața ei.

Colegul care m-a anunțat îmi spune că este o premieră pentru presa din România ca atât reclamantul, cât și pârâtul, să fie din aceeași redacție. Și cred că are dreptate. Poate o să vă mire, dar nu prea cunosc avocați. Ca atare, rog pe această cale pe toți cei care doresc să mă apere în acest proces, care vor cu adevărat să mă ajute, să mă contacteze. Nu vă ascund deloc faptul că este primul proces din viața mea iar eu, mai mult decât alții, cred în Justiție și cred puternic în dreptate. Ca atare, vreau să câștig acest proces pentru că, în acestă țară, adevărul trebuie să primeze iar unele lucruri au mers chiar prea departe. P.S. Îi multumesc, tot pe această cale, îndeosebi doamnei Elenei Udrea pentru tot “sprijinul logistic” oferit amicului ei. Așa ceva chiar nu se poate uita”, a mai scris Sorina Matei, pe blogul personal.

Cu ocazia acestui proces între doi jurnaliști de la România TV, poate le mai crește și lor rating-ul, în special lui Ciutacu, ca să nu de acu virgulă la tonomat.

loading...