Breaking news

Președintele Augustin Zegrean era la CCR când s-a emis erata falsă

Augustin Zegrean era la CCR în ziua în care a fost emisă erata falsă trimisă la Guvernul României.

Curtea Constituțională este zguduită din nou de un sandal de proporții.

Potrivit dezvăluirilor făcute de site-ul luju.ro, Augustin Zegrean era la CCR când s-a semnat celebra erată despre care trei judecători spun că era falsă.

Documentele au aceeaşi dată, dar unul dintre ele este semnat de Zegrean, iar celălalt de un alt judecător. Erata va fi discutată mâine în plenul Curţii, de la ora 10.

”Falsul-erata” din 6 august 2012, publicat in Monitorul Oficial a fost  semnat de un magistrat de serviciu, adică de Ștefan Minea, coleg de facultate cu Emil Boc.

Pe surse s-a zvonit că Minea era judecător de serviciu și că îi ținea locul lui zegrean, aflat în vacanță. Iată că luni, 6 august, Augustin Zegrean era la CCR însă a refuzat să semneze erata falsă.

Pe 6 august, CCR a trimis către Guvern o hârtie prin care preciza că nu mai cere actualizarea listelor electorale permanete ci doar să le primească în forma în care s-a votat la referendumul de demitere a lui Băsescu din 29 iulie 2012.

Tot luni 6 august 2012, altă hârtie emisă de CCR a ajuns la Monitorul Oficial prin care se preciza să se modifice decizia Curții din data de 2 august, prin introducerea unui paragraf care schimbă radical decizia inițială, adică introduce în cvorum și românii din Diaspora.

Tocmai din cauza acestor hârtii emise în mod fraudulos de câțiva judecători, CCR se reunește mâine în ședință extraordinară pentru a stabili ce s-a întâmplat pe 6 august.