Breaking news

Scandal de hărţuire sexuală la Disneyland Paris

Angajaţii din parcul de distracţii Disneyland Paris au intrat în grevă după ce unul dintre colegii lor a fost repus în funcţie, deşi asupra sa există acuzaţii de hărţuire sexuală.

Animatorii parcului, care obişnuiesc să poarte costumele unor personaje celebre din desenele animate, precum Mickey Mouse, Albă ca Zăpada, Donald Duck, Goofy sau al piticului Grumpy (Morocănosul), nu pot fi văzuţi zilele acestea în parcul de distracţii din capitala Franţei, spre nemulţumirea celor mici, dar şi a părinţilor.

Angajaţii de la Disneyland au pornit un protest împotriva deciziei de reintergrare în funcţie a unui salariat acuzat de hărţuire sexuală Un coleg mai vârstnic a fost repus în funcţie după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală. Din lipsă de probe, acesta s-a întors la serviciu.

Totodată, entertainerii mai protestează din cauza salariile mici. Ei au delegat un lider sindical care să negocieze cu angajatorii.

Cu toţii suntem adevăraţi profesionişti, dar avem dreptul să intrăm în grevă atunci când suntem obligaţi să lucrăm alături de un om care nu ar mai trebui să ne fie coleg. De asemenea, vrem salarii mai mari„, au comunicat angajaţii Disneyland.