Breaking news

Scăderea dramatică a audienţei determină Antena 1 să promoveze pedofilia şi violenţa împotriva femeilor

loading...

Antena 1 a ajuns din nou în atenţia societăţii civile şi a presei, după o emisiune difuzată miercuri, în cadrul căreia Cătălin Botezatu a relatat cum ar fi săvârşit un act de pedofilie.

Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) a sesizat, joi, Ministerul Public, Direcţia Generală de Protecţie a Copilului şi Consiliul Naţional al Audivizualului în legătură cu declaraţiile lui Cătălin Botezatu din emisiunea “Te pui cu blondele”, difuzată miercuri, 18 aprilie 2012. În emisiunea respectivă, s-a făcut referire la un act sexual cu o minoră de 14 ani. Întâmplător sau nu, prezentarea actelor de pedofilie a avut loc într-o emisiune moderată de Dan Negru.

Terifiaţi de scăderea dramatică a audienţei, cei de la Antena 1 promovează pedofilia şi violenţa împotriva femeilor. Nu cu mult timp în urmă, ExclusivNEWS.ro a semnalat promovarea de către Antena 1, în cadrul emisiunii “Plasa de stele”, a discriminării de gen şi a violenţei împotriva unor persoane de sex feminin, alături de prezentarea mai multor altor acte anti-sociale, inclusiv ameninţări cu moartea.

Referitor la sesizările înaintate de Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) CNA şi Direcţia pentru Protecţia Copilului au declarat mass media că vor analiza situaţia şi vor dispune măsurile legale care se impun.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>