Breaking news

Sarbatoarea muzicii retro in Romania! Forever Young Festival!

loading...

FOREVER YOUNG, unicul festival de muzică retro din România 21-23 IUNIE 2019, București, ROMEXPO

Vara 2019 se anunță încă de pe acum a fi una fierbinte pentru fanii muzicii anilor ’80 – ’90, odată cu organizarea, timp de 3 zile, la București, a FOREVER YOUNG Festival, unicul eveniment de asemenea anvergură dedicat muzicii retro în România. 

 

Între 21 și 23 IUNIE 2019, în parcarea C de la ROMEXPO vor evolua zeci de nume de legendă ale muzicii disco, pop sau rap, care au încântat cu evoluțiile lor generații de fani la nivel mondial.

 

Printre vedetele care au confirmat deja participarea la LAS KETCHUP, CORONA, Turbo B. Formally SNAP!, FUN FACTORY, LA BOUCHE, MAXX, LIAN ROSS, SAMANTHA FOX, MAGIC AFFAIR, PATTY RYAN, C.C CATCH, JENNY from ACE OF BASEICE MC, Face Meets Voice – a MILLI VANILLI Experience, BACCARA, ARABESQUE, Layzee FKA MR. PRESIDENT, CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT Acestora li se vor adăuga, în curând, foarte mulți alții, inclusiv o serie de nume care vor evolua în premieră în România.

Suntem încântați să putem oferi, la București, pentru prima dată în România, trei zile de adevărată sărbătoare a muzicii. 

Bucuria acestor ritmuri, care au încântat generații de fani ai muzicii de pretutindeni, le face să fie mereu la modă. 

Sunt convins că toți cei care apreciază muzica anilor ’80 – ’90 vor fi încântați de line up-ul de excepție care va evolua pe scenele festivalului, dar, în același timp, ne face plăcere să le dăm ocazia și celor mai tineri să vadă live vedetele a căror muzică stă la baza ritmurilor pop de astăzi“, a declarat Florin Apostol, director general al International Artist Management, organizatorul evenimentului.

 

Cele trei zile de festival vor include, înaintea concertelor zilnice, o serie de activități conexe, dedicate întregii familii, astfel încât evenimentul să fie cât mai atractiv, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mai mici.

Astfel, în parcarea C de la Romexpo vor fi organizate ateliere creative pentru copii, concursuri de muzică și dansuri specifice perioadei ’80 – ’90, evenimente antrenante pentru toată familia.
Preturile actuale ale abonamentelor sunt valabile pana la data de 14 Februarie. Incepand cu data de 15 Februarie, pretul abonamentelor va creste.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>