Breaking news

Sânziana Negru, shutting incendiar în incinta unei fabrici părăsite

Sânziana Negru, interpreta hitului Love in the Air a demonstrat încă o dată că poate declanșa sentimente de atracție irezistibilă, în noua campanie pentru promovarea colecției Moja Attitude.

Siella alias Sânziana Negru a pozat în ținutele de inspirație pop, rock, punk și grunge ale brandului, într-un decor industrial, din incinta unei foste fabrici, acum părăsită.

Hainele din colecția Moja Attitude se adreseaza fetelor urbane și active. Colecția este una unitară, dar în același timp găsești piese vestimentare pentru toate gusturile. Așa cum îi spune și numele, sunt haine care îți impun o anume atitudine și care respectă tendințele actuale”, a declarat Siella.

Surprinsă în ipostaze provocatoare, de către talentatul fotograf, Andreea Retinschi, Sânziana Negru a debordat de senzualitate, mister și atitudine, în ansamblurile vestimentare imaginate de către stilistul Iulia Dumitru.

Am lucrat cu o echipa minunata, intr-o fabrica abandonata, care la fiecare pas ne-a oferit o surpriza vizuala, cu elemente cromatice incantatoare, in ton cu influentele grunge ale colectiei . Sanziana a fost minunata si nu a avut nicio problema in a se catara pe teancuri de scaune sau a-si mentine echilibrul suspendata pe o scara de urgenta. In doar cateva ore am imortalizat 16 outfituri si ne-am si distrat”, a declarat Andreea Retinschi.

Elementul esential in jurul caruia a fost construita aceasta colectie este pielea, folosita de sine statatoare, in piese all-leather, sau in combinatii nebanuite de materiale – cu dantela, voal, catifea, tul, tricot sau jerse.

Piesele din colectia Moja Attitude accentueaza toate aspectele feminitatii: senzualitate, mister, pretiozitate, imaginatie si le insufla putere, energie și atitudine.

>