Breaking news

Sanna Nielsen fredonează piesa Austriei de la Eurovision 2014: “Este minunată!”

loading...

Un gest desăvârșit de fair-play din partea interpretei Sanna Nielsen din Suedia. Aceasta fredonează melodia Austriei, marea favorită de la Eurovision 2014, și declară: “Este minunată!”

Sanna_Nielsen_Conchita_WurstÎntr-un clip postat vineri pe YouTube, Sanna Nielsen fredonează melodia “Rise Like a Phoenix” pe care Conchita Wurst o va prezenta în Marea Finală a Eurovision Song Contest din 10 mai. Sanna Nielsen declară despre melodia Austriei: “Este minunată!

Clipul a fost publicat pe contul oficial YouTube al concursului Eurovision, iar în imagini apare reprezentanta Suediei, care face un gest admirabil de fair-play. Artista fredonează cu bucurie melodia “Rise Like a Phoenix“.

Presa suedeză scria vineri, cu o zi înaintea Marii Finale: “Se zvonește că reprezentanta Suediei, Sanna Nielsen (29 ani), este favorită la câștigarea concursului numai dacă aceasta va reuși să o înfrunte pe Conchita Wurst din Austria.

În semifinala de joi seară, Conchita Wurst a fost ovaționată de public și este considerată marea favorită a concursului Eurovision 2014.

Deși melodia Suediei este superbă, fiind însoțită de un spectacol de scenă elegent, calitățile vocale ale Conchitei Wurst nu pot fi egalate. Totodată, show-ul prezentat de Austria este realizat cu profesionalism. De la lumini, grafică și montaj de imagini, până la voce și orchestrație, melodia Austriei are tot ce-i trebuie pentru a primi voturile publicului.

Marius Lumen, redactor

loading...