Breaking news

Sandu și Dragomir anchetați penal

Mircea Sandu și Dumitru Dragomir sunt cercetați penal de DNA pentru dezafilierea U Craiova.

Potrivit site-ului de sport gsp.ro, procurorii DNA au început urmărirea penală a membrilor Comitetului Executiv al FRF care au votat excluderea Universităţii Craiova din fotbal! Ei au fost învinuiţi de abuz în serviciu.

Cele 19 pagini încep cu expunerea reclamaţiei făcute de Adrian Mititelu, care cere FRF şi LPF daune de 50 de milioane de euro!

Apoi sînt prezentate toate erorile de procedură pe care DNA le pune în cîrca oamenilor din FRF.

Comitetul Executiv a decis excluderea provizorie a Craiovei, decizie care, conform Statutului votat în mai 2011, este executorie şi are efect imediat, chiar înainte de validarea hotărîrii în Adunarea Generală. DNA spune însă că statutul invocat de FRF nu era în vigoare! Excluderea Craiovei s-a făcut invocîndu-se încălcarea gravă a Statutului FRF, dar nu s-a detaliat şi motivat ce anume încălcări s-au comis şi în ce constă gravitatea acestora. Motivarea prin faptul că U Craiova ar fi acţionat Federaţia în instanţă nu stă în picioare, clubul se judecă doar cu Victor Piţurcă. Legea spune că trebuie garantat dreptul la apărare, cu stabilirea căilor de atac împotriva sancţiunilor aplicate. Craiova nu a avut parte de aşa ceva„, se precizează în rechizitoriul DNA.

 

 

>