Breaking news

Sandu Geamănu, interlopul condamnat pentru omor, are telefon mobil și cont pe Facebook în închisoare

În România, criminalii au telefoane și acces la internet în închisorile de maximă siguranță.  Sandu Geamănu, unul dintre cei mai periculoşi interlopi, condamnat la 25 de ani de puşcărie pentru omor deosebit de grav, face legea în închisoare.

sandu geamanuCriminalul Sandu Geamănu are telefon mobil şi cont pe Facebook şi îşi coordonează oamenii dincolo de gratii.

Și pentru a demonstra că are acces la internet chiar din penitenciar, interlopul a postat chiar fotografii din celula sa din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova.

Sandu Geamănu este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova. Şi de acolo şi-a făcut cont de Facebook și are acces la internet prin intermediul telefonului mobil.

Interlopul s-a fotografiat în mai multe ipostaze: marinar, cu mănuşi de box în mână şi cu biblia pe masă.

Deși el nu are voie nici să dețină telefon mobil și nici să aibă acces la internet.

Sandu Geamanu a fost arestat pentru implicarea in jaful şi asasinatul din Prelungirea Ghencea. Atunci, spun procurorii, Sandu Geamănu şi doi locotenenţi au intrat peste un bătrân în casă să fure, la pont, 2,5 miliarde de lei vechi. Pentru că bătrânul nu spunea unde sunt banii, a fost bătut până la moarte.

Între timp, Sandu Geamănu afirma că „s-a lăsat de rele” şi că „în închisoare mi s-a arătat Iisus care mi-a spus că dacă voi continuă, aşa o să mor”. Aşa că Geamanu şi-a transformat casa din Chitila în Biserica Penticostală, iar el a devenit preot al comunităţii, propovăduind Mântuirea. Cu toate acestea, el este în continuare cercetat pentru numeroase fapte cu violenţă.

Sandu Geamănu, unul dintre liderii clanului „Gemenii”, ar fi fost implicat în celebrul furt al maşinii lui Gigi Becali,  în Afacerea „Portbagajul”.

Interlopul a fost acuzat că ar fi în spatele asasinării lui Nicu Pământ şi Puiu Tănase, că a împuşcat un om într-un cazino şi că şi-ar fi aruncat soţia – pe Izabela – pe geam, de la etaj.

În prezent, Sandu Geamănu execută o pedeapsă de 25 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, după ce a bătut cu bestialitate un bătrân, până când acesta și-a dat duhul.