Breaking news

Sandra Izbașa spune că a ratat la sol pentru că i s-au înmuiat picioarele

Gimnasta Sandra Izbaşa spune că a ratat la ultima diagonală în finala de la sol pentru că i s-au înmuiat picioarele.

Sandra Izbașa a ratat exercițiul de la sol de la Jocurile Olimpice de la Londra pentru că i s-au înmuiat picioarele chiar la finalul evoluţiei sale, fapt care a privat-o de o nouă medalie olimpică.

Se mai întâmplă, să nu uităm însă succesul şi depăşirea bilanţului Olimpiadei de la Beijing, pentru asta sunt cea mai fericită. Nu are de ce să îmi pară rău. Îmi pare rău doar că am încheiat aşa, deşi am pornit foarte bine, dar e normal să mai şi oboseşti. Pur şi simplu mi s-au înmuiat picioarele, se întâmplă, nu suntem roboţi. Dacă nu greşeam, eram clar pe podium, dar nu ştiu pe ce loc”, a spus Sandra Izbaşa.

Campioana olimpică de la sărituri spune că este totuși mulțumită de faptul că a reușit să mai facă o olimpiadă și să câștige alte două medalii. Însă spune că nu știe ce va face de aici înainte, dacă rămâne în lotul de gimnastică sau își încheie activitatea.

Nu ştiu ce voi face, e o întrebare prea repede pusă acum. Aş fi chiar un roboţel, dacă aş intra din nou în sală şi aş face exerciţii. Vreau puţină detaşare. Să mă liniştesc, să-mi revin, să-mi încarc bateriile, alături de ai mei, alături de toţi cei dragi”, a mai declarat Sandra Izbașa.

La Londra, Sandra Izbașa a cucerit medalia de bronz la echipe și medalia de aur în finala de la sărituri.