Sandra Izbașa s-a calificat în finala de la sol la Mondialele din Belgia

Sandra Izbașa este la un pas de a deveni campioană mondială la sol, după ce miercuri a reușit să se califice cu a doua notă în finala mondialului din Belgia.

sandra izbasaSandra Izbașa a concurat în ultima subdiviziune a concursului de calificare și după un exercițiu curat a obținut nota 14,733, a doua notă din concurs, fiind devansată doar de americanca Simone Biles (15,033).

Sandra se va bate pentru o medalie în finala de la sol cu colega ei de lor, Larisa Iordache, care a reușit să obțină a treia notă din finală.

Bucuroasă că a reușit să se califice în finală, Sandra Izbașa, dublă campioană olimpică la sol (Beijing) și Londra (sărituri), spune că nu exclude revenirea în competiție, dar după o vacanță binemeritată.

”Am zis că mă retrag, dar să văd… Dacă pot, fac de plăcere gimnastica, nu mai există niciun fel de presiune. Tot ce am făcut până acum, am făcut mai mult decât se putea. Dacă voi vrea, voi reveni. Nu promit, dar am nevoie de puțină pauză. Am zis dureros pentru public — retragere — dar am nevoie de o mică pauză. Mă simt în formă”, a declarat Sandra Izbașa după evoluția curată de la sol.

>