Sandra Izbaşa nu va participa la Europenele de la Moscova

Sandra Izbaşa, campioana olimpică de la Londra din 2012, nu va participa la Campionatele Europene de Gimnastică de la Moscova, întrucât nu este pregătită pentru concurs.

sandra izbasaFederația Română de Gimnastică a stabilit ca la Europenele de la Moscova de săptămâna viitoare să facă parte 6 băieţi şi 2 fete.

La feminin, vor face deplasarea Larisa Iordache şi Diana Bulimar, însoţiţi de antrenorii Octavian Bellu şi Lucian Sandu. Sandra Izbaşa nu va fi prezentă la Moscova pentru a-şi apăra titlul european la sărituri, cu cucerit în 2012 la Bruxelles, pentru că nu este pregătită pentru competiție.

În schimb, lotul masculin va fi unul complet și este alcătuit din Flavius Koczi, Marius Berbecar, Vlad Cotuna, Andrei Vasile Muntean, Ovidiu Buidoso şi Andrei Ursache. Colectivul tehnic este format din Vasile Vug, Marius Urzică, Ionuţ Corlaci şi antrenorul coordonator Ioan Suciu.

Gimnaştii români au ca obiectiv cucerirea a 1-2 medalii şi 1-2 clasări pe locurile IV-VI. De menţionat că Europenele programează doar întreceri individuale, dar nu şi pe echipe.

Delegaţia României va pleca sâmbătă 13 aprilie în Rusia, la ora 8,00, de pe aeroportul Otopeni, iar Europenele de Gimnastică se vor desfășura la Moscova în perioada 17 – 21 aprilie.

>