Breaking news

Sanda Nicola, specialistă în paste și ciorbă de văcuță

Sanda Nicola a acceptat provocarea colegului său de la „Sănătatea în bucate” , Marius Tudosei, să demonstreze la ce se pricepe în bucătărie.

sanda nicolaMarius Tudosiei, realizatorul şi prezentatorul emisiunii „Sănătatea în bucate”, de la Digi24,  şi-a invitat colega de televiziune să îşi demonstreze măiestria în ale gătitului. Iar Sanda Nicola a dovedit că este într-adevăr foarte pricepută în ale bucătăriei, talentul fiind unul moştenit din familie.  

Bunica mea de la Vascău era cea mai bună cofetăreasă din judeţul Bihor. Era cofetăreasă de nunţi. Lumea o cunoaştea ca tanti Mali”, spune jurnalista.

Sandei Nicola îi pare rău că găteşte atât de rar, din lipsă de timp, dar are câteva feluri preferate care îi ies întotdeauna perfect: Cel mai bine gătesc paste, fasole cu ciolan şi ciorbă de văcuţă. Şi soră-mea îmi recunoaşte supremaţia la ele.

Cât priveşte copilăria ştiristei Digi24, la acest capitol Marius Tudosiei a aflat că mezina familiei, Sanda Nicola,  era serios pusă la treabă de mama sa, sarcina ei principală fiind căratul sacoşelor: Mama mă punea la treabă. Eu am o soră mai mare cu 7 ani decât mine. Treaba cu bucătăria era în sarcina ei, eu eram cu şmotrul şi aprovizionarea. Căram plasele de la piaţă, până mi se lungeau mâinile.

Pentru ediţia din această duminică, de la 12.30, a emisiunii „Sănătatea în bucate”, Sanda Nicola şi Marius Tudosiei au gătit trei reţete din cartea Sandei Marin: icre de crap, ficăţei cu sos de vin şi budincă de vişine.

>