Breaking news

Sănătatea publică – cum poate fi aceasta ferită de orice risc?

Dintotdeauna curăţenia şi întreţinerea spaţiilor publice şi private a reprezentat o prioritate pentru că de acestea depinde sănătatea întregii comunităţi. Este absolut necesară efectuarea unor analize, urmate de tratamentele potrivite pentru dăunătorii identificaţi, astfel încât riscurile de îmbolnăvire să fie eliminate.

erbicid_3Erbicid.ro este fitofarmacia online care iese în întâmpinarea tuturor celor care doresc să contribuie la menţinerea unor spaţii igienizate cu cele mai eficiente soluţii. Experţii acestui magazin ştiu cât de dificilă poate fi combaterea insectelor şi a celorlalte tipuri de dăunători, mai ales când aceştia se instalează în locurile cele mai dificile. În acest sens, aceştia propun câteva soluţii utile pentru persoanele care au decis să ia măsuri în această privinţă şi recomandă efectuarea unor dezinfecţii serioase şi celor care încă nu au privit acest aspect îndeaproape.

Care sunt cele mai eficiente soluţii pentru combaterea dăunătorilor şi cum se folosesc pentru rezultate optime?

În cadrul secţiunii dedicate produselor pentru igiena şi sănătatea publică din cadrul paginii www.erbicid.ro se găsesc o serie de soluţii mai mult decât potrivite în acest sens. Iată care sunt acestea şi cum trebuie să fie folosite pentru a combate eficient dăunătorii.

Un produs cunoscut pentru acţiunea insecticidă optimă pe care o are în lupta cu orice specie de muşte mai mult decât nedorite în gospodării este Sojet. Acesta este una dintre cele mai adecvate soluţii folosite în combaterea muştelor datorită compoziţiei sale (feromon sexual z – 9 tricosen, antractant şi substanţă insecticidă).

Un plic este suficient pentru  a acoperi o suprafaţă de 100 m2 şi nu necesită cunoştinte specializate în domeniu pentru a fi utilizat. Ideal ar fi ca persoana care execută tratamentul să fie atentă şi să se concetreze pentru a pregăti corect soluţia.

Datorită substanţei conţinute, Sojet atrage muştele către suprafaţa tratată şi le intoxică. În cel mult 60 de secunde, zburătoarele îşi pierd capacitatea de a-şi coordona mişcările din cauză că produsul atacă sistemul nervos.

Administrarea produsului se face după cum urmează: se amestecăun plic cu o cantitate de 125 ml apă. Compoziţia obţinută trebuie aplicată pe suprafeţele dorite prin pulverizare. Persistenţa acesteia este îndelungată, ajungând să aibă efect până la 90 de zile.

Un alt insecticid cu eficienţă crescută, disponibil pe erbicid.ro, este K-Othrine WG 250. Acest produs piretroid şi-a dovedit eficacitatea în rânduri nenumărate. Izomerul conţinut face posibilă distrugerea sistemului imunitar al dăunătorilor, la această acţiune contribuind şi substanţa activă conţinută, deltamethrinul.

Produsul se prezintă sub formă de granule ce se dispersează în apă, ceea ce îi face utilizarea mult mai uşoară. Se remarcă prin faptul că nu pătează deloc şi nici nu lasă vreun fel de urme după ce a fost aplicat. A fost creat pentru a combate o varietate de dăunători precum tânţari, ploşniţe, cărăbuşi, furnici, gândaci, urechelniţe, molii, purici, muşte, păduchi etc.

Substanţa activă pe care o conţine în concentraţie mare oferă cele mai bune rezultate atunci când se efectuează aplicări reziduale ce prezintă remanenţă sporită contra acelor dăunători ce poartă boli care se transmit (amintim aici malaria, meningita etc). Ca şi soluţia anterior menţionată, aceasta atacă sistemul nervos al insectelor prin paralizare.

De preferat ar fi să fie folosit în interior, atât în cazul incintelor comerciale sau industriale, cât şi în spaţiile rezidenţiale sau diverse instituţii precum spitale, scoli, unități farmaceutice sau alimentare.

Cei care s-au săturat să lupte cu gândacii de bucătărie, cu ploşniţele sau cu ţânţarii ar trebui să ia măsurile cuvenite în această privinţă. Este vorba despre o soluţie activă pe care o propune fitofarmacia erbicid.ro, si anume Fendona 15 SC. Rolul acesteia este de a combate insectele menţionate dar şi altele de acest fel prin contact direct şi ingestie. Respectiva substanţă se lipeşte de dăunători şi le provoacă o iritare cu efect de şoc, urmată de moartea insectelor.

Soluția reprezintă modalitatea ideală de a elimina orice insectă şi gândac nedorit atunci când este folosit dozajul corect. Compoziţia trebuie să fie alcătuită din 10 – 15 ml de substanţă în combinaţie cu 500 ml de apă. După ce are loc stropirea de la o distanţă de 35 cm faţă de suprafeţe (cantitatea menţionată este suficientă pentru aproximativ 10 m2), soluţia începe să îşi facă efectul. Pentru tratamentele de întreţinere se recomandă utilizarea unei doze de 10 ml.

Este foarte important ca dozele menţionate să fie respectate cu stricteţe pentru ca rezultatele obţinute să fie optime. Cei care doresc să beneficieze de aceste produse la preţuri corecte pot accesa pagina erbicid.ro, atât pentru a comanda soluţiile menţionate, cât şi pentru o gamă variată de produse pentru combaterea dăunătorilor din diverse domenii.