Breaking news

Sâmbătă spre duminică va ploua abundent în Bucureşti

ANM anunţă că Bucureştiul va fi măturat din nou de ape. În noaptea de sâmbătă spre duminică va ploua intens în Capitală.

Administraţiei Naţionale de Meteorlogie a comunicat in cadrul unei avertizări meteo că sâmbătă şi duminică vor fi ploi în sud-vestul, sudul şi centrul ţării şi la munte. Instabilitatea atmosferică va persista până duminică seară, iar în Bucureşti va ploua în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Meteorologii anunţă că în weekend instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi averse de ploaie, tunete şi fulgere, rafale de vânt şi, izolat, căderi de grindină.

În Bucureşti va ploua intens, în special în cursul serii de sâmbătă şi în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, mai afirmă specialiştii ANM.

Având în vedere prognoza meteo, poliţiştii de la Centrul Infotrafic recomandă şoferilor să circule cu viteza adaptată la starea carosabilului şi să nu bruscheze comenzile maşinilor.

La metroul din Bucureşti s-ar putea produce din nou inundaţii. Totodată zonele şi cartierele Capitalei, afectate vineri seara, ar putea fi măturate din nou de ploi.