Breaking news

Sala GymNadia își reia cursurile de inițiere în gimnastică pentru copii din România

Sala de gimnasticăși educație fizică GymNadia, proiect dezvoltat de FundațiileȚiriac și Nadia Comăneci, își redeschide ușile pentru copiiîncepând din data de 11 aprilie. GymNadia oferă cursuri de inițiere în gimnasticăși educație fizică pentru micuțiicu vârste de la 2 până la 6 ani, fiind disponibile atât gratuit, cât și contracost.

Cursurile gratuite pentru copii se vor desfășura de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și joi,în intervalele orare 10:30-11.20 și 11:30-12:20, orele fiind segmentate pe categorii de vârstă: 2-4 ani și respectiv 4-6 ani.În paralel se vor desfășura cursurile contra cost, seara, în intervalele orare 17:00 -17:50 și 18:00 – 18:50.

Antrenamentele desfășurate la GymNadia îi vorajuta pe micuțila dezvoltarea armonioasă a corpului, mințiiși integrării cu ușurință în grup. De asemenea, în timpul pregătirilor se va pune un mare accent pe calitățile motrice cum ar fi forța, viteza, rezistența și mobilitatea.

Antrenorii Diana Bulimar și Eduard Gavrilă sunt campioni naționali și internaționali și reprezintă echipa de instructori ce se va ocupa de copiii care vor urma cursurile în baza sportivă din Otopeni, din incinta Patinoarului Allianz-Țiriac Arena.

Înscrierile pentrucursurile de inițiere în gimnasticăși educație fizică din cadrul GymNadiase realizează telefonic la numărul 0786 911 111.

GymNadia este un proiect dezvoltat de Fundațiile Țiriac și Nadia Comăneci în cadrul locației Allianz-Țiriac Arena din Otopeni (strada str. Drumul Gării Odăi nr. 7, Otopeni, Jud. Ilfov). Sala este dotată cu echipamente de cea mai înaltă calitate, furnizate de către compania American Athletic Inc (AAI) pentru sportivii cu vârstele cuprinse între 2 și 6 ani.

Fundația Tiriac are scopul de a facilita în mod gratuit accesul copiilor și tinerilor la activități sportive recreaționale și de performanță, punând la dispoziția beneficiarilor echipamente și servicii la cel mai înalt nivel de calitate în scopul de a promova un stil de viață activ și sănătos.

>