Breaking news

Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II a primit 11 nominalizări la Zmeura de Aur 2013

Nicolas Cage,  Barbra Streisand și filmul Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II, au fost nominalizați la premiile Zmeura de Aur 2013, care recompensează cele mai proaste performanțe actoricești din filme.

zmeura de aurSaga Amurg: Zori de Zi – Partea II, ultimul film din franciza cu vampiri Twilight, a primit, miercuri, 11 nominalizări la premiile Zmeura de Aur.

Comedia “That’s My Boy”, cu Adam Sandler, despre un tată care decide să se reîntâlnească cu fiul său pe care îl abandonase cu mulţi ani în urmă, a primit opt nominalizări.

Regizorul, actorul şi scenaristul Tyler Perry a primit la rândul său mai multe nominalizări, inclusiv la categoriile “cea mai proastă actriţă” – pentru rolul său în travesti Madea din filmul “Madea’s Witness Protection” -, “cel mai prost actor” – pentru rolurile din filmele “Good Deeds” şi “Detectivul Alex Cross” – şi “cel mai prost regizor” – pentru filmele “Madea’s Witness Protection” şi “Good Deeds”.

La categoria “cel mai prost film” au fost nominalizate producţiile “That’s My Boy”, “Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II”, “Battleship”, “The Oogieloves in the Big Balloon Adventure” şi “A Thousand Words”.

Nicolas Cage a fost nominalizat la categoria “cel mai prost actor”, cu rolurile din două filme – “Ghost Rider: Demonul răzbunării 3D” şi “Justiţie pe cont propriu/ Seeking Justice”.

Pentru acest premiu, Cage va concura cu actorii Eddie Murphy (“A Thousand Words”), Robert Pattinson (“Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II”), Adam Sandler (“That’s My Boy”) şi Tyler Perry (“Good Deeds” şi “Detectivul Alex Cross”).

Și celebra actriță Barbra Streisand, deținătoare a premiului Oscar, are mari șanse să intre și în posesia trofeului Zmeura de Aur la categoria “cea mai proastă actriţă”, pentru rolul din comedia “Guilt Trip”.

Se va lupta pentru trofeu cu Kristin Stewart (“Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II” şi “Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman”), Katherine Heigl (“Face toţi banii/ One for the Money”), Milla Jovovich (“Resident Evil: Răsplata”/ “Resident Evil: Retribution”) şi Tyler Perry (“Madea’s Witness Protection”).

Premiile Zmeura de Aur, care valorează fiecare doar câţiva dolari şi au formă de zmeură aurie, pusă pe o peliculă de 8 mm ciopârţită, au fost create în 1980, la iniţiativa lui John Wilson, un cinefil împătimit.

În acest an, Gala Zmeura de Aur va avea loc pe 23 februarie, cu o zi înainte de decernarea Premiilor Oscar.

>