Breaking news

S-a făcut cum a poftit Livia Stanciu. Mariana Rarinca, condamnată la 3 ani de închisoare

loading...

Livia Stanciu a scăpat de acuzația de denunț calomnios și a reușit să își determine colegii de la Curtea de Apel, să o condamne la închisoare pe Mariana Rarinca, deși inițial femeia fusese achitată definitiv de aceeași instanță de judecată.

livia stanciu - mariana rarincaS-a decis după bunul plac al Liviei Stanciu și al DNA. Prima și singura contestație în anulare inițiată de DNA, a și fost aprobată de doi judecători cu ”Nașul în suflet”.

Deși nevinovată, după ce a stat șase luni la închisoare, Mariana Rarinca a fost condamnată vineri, la trei ani de închisoare.

Pentru că era deja prea mult, completul a stabilit ca cei trei ani să fie cu ”suspendare” pentru Mariana Rarinca.

Este o decizie rușinoasă care pune o mare pată de rușine pe obrazul justiției din România.

Atât ancheta derulată de DNA, cât și sentințele de menținere în arest, apoi condamnarea pe fond la Tribunalul București cât și casarea deciziei definitive și rejudecarea dosarului, s-au făcut în mod abuziv prin încălcarea flagrantă a legilor.

DNA nu era competentă să ancheteze această speță. În plus procurorii au folosit un agent provocator ca să o prindă pe Rarinca care nu o șantajase pe Livia Stanciu și nici nu i-a cerut vreodată 20,000 de euro.

Cu toate acestea, la comanda DNA și a Liviei Stanciu, judecătorii Dorel Matei și AnaMaria Trancă au executat-o pe Mariana Rarinca.

Ca să spele imaginea Liviei Stanciu și să o ”albească” de acuzația de denunț calomnios, cei doi judecători au ales să mențină decizia de la fond, dată de Tribunalul București, adică trei ani de închisoare cu suspendare pentru o faptă pe care nu a comis-o.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>