Breaking news

S-a deschis al 12-lea salon Apollo în București

Anca Serea, Bella Santiago, Gabi Coveșeanu și Maria Constantin au fost prezenți la inaugurarea noii locații din incinta AFI PARK 3 – parter (Afi Cotroceni Mall).

Motiv de sărbătoare pentru francizorul care deține noua locație APOLLO!

Prima locație Apollo în sistem franciză a fost deschisă în București, iar la evenimentul de inaugurare au fost prezente mai multe persoane publice. Vedeta TV Anca Serea, cântareața Bella Santiago, prezentatorul Gabriel Coveșeanu, Maria Constantin și nu numai, au venit să ciocnească un pahar de șampanie alături de frumoasa echipă Apollo Beauty Salon din AFI PARK 3.

Modern, minimalist, servicii PREMIUM și o echipa de profesioniști – așa s-ar putea descrie noul salon APOLLO PARTENER, situat în incinta AFI PARK 3 – parter de pe Bulevardul Vasile Milea. Cu o paletă largă de servicii de înfrumusețare realizate cu produse profesionale de la branduri de top, Salonul Apollo din București este cea de-a doisprezecea locație ce aparține lanțului Apollo Beauty Salon cu locații în orașe precum Brașov, București, Constanța, Corbeanca, Ploiești sau Sibiu. Zilele trecute a avut loc evenimentul de inaugurare a acestuia, iar momentul a fost un real succes mulțumită tuturor celor prezenți! Echipa Apollo a avut alături personalități pe care le consideră “adevărați ambasadori ai performanței, iubitori ai serviciilor de înfrumusețare premium și oameni dragi ce aleg saloanele Apollo zi de zi”. Primul care și-a făcut apariția a fost marele fost portar al echipei de fotbal Steaua, și anume, Helmut Duckadam. Îmbrăcat elegant și cu aceeași alură sportivă inconfundabilă, fostul sportiv a venit însoțit de frumoasa lui soție Alexandra. Împreună au ciocnit un pahar de șampanie, au făcut poze și au socializat.

Prezentatorul Prima Tv Gabriel Coveșeanu, vedeta tv Anca Serea, Bella Santiago și Maria Constantin și-au făcut apariția la eveniment, au încercat serviciile salonului și au primit informații despre toate serviciile disponibile.

“Este important să ai la dispoziție toate serviciile de înfrumusețare într-un singur loc. Nu mai pierzi timp. Noi femeile avem nevoie de coafor, manichiură, pedichiură, tratamente faciale, make-up și toate într-un singur loc. La Apollo găsești tot ce îți dorești și au avut o idee foarte bună să facă acest lucru. Serviciile sunt de foarte buna calitate, iar costurile sunt super accesibile”, a spus Maria Constantin.

“În saloanele Apollo, frumusețea este mereu la ea acasă și asta, datorită serviciilor premium pe care le punem la dispoziție clienților noștri cu ajutorul produselor profesionale și a specialiștilor Apollo. În 2014 prima locație Apollo a fost deschisă în București iar în momentul de față ne mândrim cu 11 locații proprii și 1 locație în sistem franciză în cele mai importante centre comerciale din întreaga țară. Evenimentul de inaugurare a fost un real succes si suntem extrem de fericiți că ne-au fost alături oameni cu renume precum Helmut și Alexandra Duckadam, Gabriel Coveseanu, Anca Serea, Bella Santiago sau Maria Constantin atunci când am deschis porțile noii locații din AFI PARK 3 București.
Vă așteptăm cu drag!”, ne-au spus managerii locației.

>