Breaking news

S-a dat start la reality-show pe Euforia TV. Prodanca se dezbracă de secrete

Euforia TV a lansat duminică seară reality-show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”. Un show de proporţii după modelul internaţional “Tori&Dean” sau „The Kardashians”.Totul despre viaţa familiei Prodan-Reghecampf.

În editia de duminică, Anamaria s-a întâlnit cu prietena ei Oana Roman şi a fost la prima prezentare Alexandru Ciucu, s-a relaxat la salonul de cosmetică şi apoi la shopping într-un magazin de lux din Dorobanţi.

În a doua parte a show-ului, vedeta a plecat alături de soţul ei şi fiul lor cel mic în Antalya, în cantonament cu echipa de fotbal. Şi-a pierdut portofelul, a făcut mare vâlvă la recepţie şi în tot hotelul ca până la urma, după 2 ore de căutări disperate să vină Laur cu el.

Tot duminică seară, Anamaria a declarat la Euforia TV că e o gurmandă desăvârşită. Deşi e conştientă că în ultima vreme a pus câteva kilograme în plus, nu a putut rezista bunătăţilor turceşti: Da, sunt gurmandă. Recunosc. Am ajuns să cred că trăiesc pentru a mânca. E adevărat că vreau să dau câteva kilograme jos, încerc să mănânc numai grătar, dar prăjiturile…bag câte 6 o dată.

În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.