Breaking news

S-a aflat secretul din spatele danturii perfecte a lui Victor Slav. Poartă un aparat dentar creat în România

Victor Slav dezvăluie secretul ce stă în spatele danturii sale perfecte. Poartă un aparat dentar produs și creat exclusiv în România. Relinger este numele aparatului ortodontic concept și creat de medicul stomatolog Valentin Răducanu la clinica Dental 1.

victor-slav-relingerVești bune pentru românii care vor să aibă parte de un zâmbet la fel ca vedetele pe care le văd la tv. Victor Slav dezvăluie românilor modalitatea prin care s-a ales cu o dantură de milioane. Poartă aparatul ortodontic Relinger, un produs 100% românesc, creat de o clinică din Capitală.

Victor Slav a ales astfel să aibă grijă de dantura sa apelând la un produs sută la sută românesc creat de medicul Valentin Răducanu.

Aparatul dentar, cel mai comod aparat ortodontic din lume, este aproape invizibil, îl poți scoate cu ușurință oricând dorești.

Cu ajutorul acestui aparat dentar poți corecta la orice vârstă o gamă largă de probleme și obține zâmbetul hollywoodian mult dorit.

Aparatul Religner este realizat în mod personalizat pentru fiecare pacient, în baza amprentei dentare, cu ajutorul unei tehnologii complexe de printare și scanare 3D. Este de ajuns să treci pragul clinicii Dental 1 din Capitală pentru a-ți fi luată amprenta dentară iar în cinci zile aparatul dentar este gata.

Ajutați de un scanner 3D și un soft ultra complex de ortodonție, se realizează virtual mutarea dinților. Prin intermediul gutierelor dentare personalizate fiecărui caz, se execută mutarea dinților si a arcadelor până se ajunge la rezultatul final dorit.

Aparatul dentar este o metodă modernă şi invizibilă de rezolvare a dinţilor strâmbi, înghesuiri sau a breşelor dentare.

Dacă dorești să-l cuncurezi pe Victor Slav la capitolul dantură de vedetă, poți merge la Dental 1 pentru a testa aparatul care îți poate face o dantură de milioane.

Telefon: +407 8430 8430 , +40(0)7 62 22 44 50 , Adresa: Strada Londra nr. 33, Bucuresti, sector 1, E-Mail: office@religner.ro

aparat-dentar-relinger