Breaking news

S-a aflat locul ocupat de România în semifinale. Două ţări ne-au acordat 12 puncte!

loading...

România s-a clasat abia pe locul 13 în semifinala a doua Eurovision, cu un total de doar 71 de puncte. Rusia şi Moldova au acordat 12 puncte, din partea juriilor naţionale. La televot, România a stat catastrofal de prost. 

Din cele 71 de puncte, 47 au fost acumulate din partea juriilor naţionale şi doar 24 de puncte la telefoting şi asta graţie voturilor din Moldova, 12 şi 10 din Italia.

În mod surprinzător, juriul din Rusia a acordat maxim de puncte în semifinală, piesei României.

Ester Peony nu a avut deloc priză la publicul european cu piesa “On a sunday”.

 

Moldova a fost peste România şi în 2019 la Eurovision. Reprezentanta Moldovei s-a clasat pe locul 12, cu un total de 85 de puncte, în timp ce reprezentnatul Lituaniei a ratat calificarea în finala Eurovision pentru doar un punct. Danemarca a acumulat 94 de puncte şi a prins ultimul loc în finală.

În semifinale, România a acordat 12 puncte atât la televot cât şi la juriu, pentru Moldova. Dacă în finală, Olanda a fost pe primul loc la televot, în semifinală, românii au clasat piesa Arcade abia pe locul 5.

Juriul din România a fost format din Monica Anghel, Ozana Barabancea, Liana Stanciu, Bogdan Pavlica şi Andrei Kerestely.

 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>