Breaking news

Ruxandra Donose, invitata Eugeniei Vodă la Profesioniştii

Sâmbătă 28 ianuarie, Eugenia vodă o are ca invitată la emisiunea Profesioniştii de la TVR 1 pe mezzosoprana Ruxandra Donose.

Fosta angajată Operei din Basel, a Operei de Stat din Viena, mezzosoprana Ruxandra Donose a renunţat şi a ales statutul de artist independent.

Claudio Abbado, Sergiu Celibidache, Seiji Ozawa, Zubin Mehta sunt doar câţiva dintre dirijorii cu care a colaborat.

Una dintre cele mai strălucitoare mezzosoprane ale momentului, Ruxandra Donose vorbeşte cu o fermecătoare naturaleţe despre nume legendare ale operei.

Prezentă în luna decembrie în România, pentru a susţine alături de Leontina Văduva şi Teodora Gheorghiu o serie de recitaluri de Crăciun în mai multe oraşe ale României, Ruxandra Donose este invitata Eugeniei Vodă la ediţia Profesioniştii din această seară.

Următorul invitat al realizatoarei Eugenia Vodă la Profesioniştii este profesorul Ioan Lascăr, ediţia fiind difuzată de TVR 1 pe 4 februarie.

Unul dintre cele mai longevive programe ale Televiziunii Române, emisiunea Profesioniştii este difuzată de TVR 1 din anul 2000 şi a oferit publicului înregistrări unicat cu Puiu Călinescu, Jean Constantin, Dem Rădulescu, Gheorghe Dinică, Adrian Pintea, Leopoldina Bălănuţă, Octavian Paler.