Breaking news

Rușine CSM, rușine Livia Stanciu, rușine Klaus Iohannis!!!

loading...

Cele șase luni de pușcărie făcute de Mariana Rarinca, fără să fie vinovată, sunt considerate de Președintele României doar ”o situație particulară și regretabilă” și nimic mai mult. Livia Stanciu se face că plouă și își vede de ”treburi”, iar CSM o apără.

sebi popescuKlaus Iohannis, cel care ”și-a luat țara înapoi”, însă nu a precizat de la cine, se spală pe mâini în cazul Mariana Rarinca și nu se deranjează să se implice în scandal și nici să ceară măcar formal, demisia Liviei Stanciu.

Pentru Președintele României, problema e prea mică și neimportantă pentru ca el, ditamai omul, să se implice în așa ceva.

O sfidare mai mare la adresa unui cetățean român, din partea lui Iohannis, nici că se putea. Cum să spui că cele șase luni de pușcărie, făcute de femeie fără să aibă vreo vină, reprezintă ”o situație particulară și regretabilă”???

În ce țară trăim? Cu ce președinte? Autist??? Sau doar pentru faptul că este vorba de Livia Stanciu, cea care l-a scăpat de dosarul de incompatibilitate, stimabilul și prea cinstitul Iohannis, nu vrea să o deranjeze pe doamna președinte???

Reacția slabă sau inexistentă a societății civile, face ca astfel de erori judiciare grave, abuzuri vizibile din Lună, să se producă în continuare în România.

M-am convins acum și de ce hram poartă Ioahnnis. Poartă hramul interesului politic și personal, nici urmă de hramul interesului național.

În fața unei astfel de situații, tu să te speli pe mâini și să spui că te doare-n cot, ca președinte? Este de-a dreptul de neimaginat.

CSM, adică Consiliul Superior al Magistraturii, instituția de stat creată să asigure independența justiției și funcționarea acestui sistem judiciar național, în loc să ia atitudine fermă și să declanșeze procedurile de demitere a Liviei Stanciu, o apără.

Așa înțelege CSM să reacționeze în cazul unui abuz fără margini în justiție. În loc să ia atitudine și să spună că este extrem de grav ce a pățit Mariana Rarinca și că toți cei care au greșit și au băgat-o la închisoare, fără să fie vinovată, vor plăti negreșit, ei spun presei și lui Tăriceanu, să tacă că atacă independența justiției.

Păi presa atacă independența justiției pentru că relatează despre astfel de abuzuri și erori judiciare grave, sau Livia Stanciu a afectat grav independența justiției prin ceea ce a făcut?

Trăim într-o țară în care CSM e stat în stat și judecătorii sunt intangibil, și indiferent cât de mult greșesc, sunt perfecți, iar noi, muritorii de rând suntem buni de plată.

Tot ce mai pot să spun este: Rușine Klaus Iohannis!!! Rușine CSM!!! Rușine Livia Stanciu!!!

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian