Breaking news

Rugăciunile și sfântul Mir, l-au săcpat și pe Șova de pușcărie

loading...

Senatorii scapă de arest dacă fac mătănii și se miruiesc înainte ca dragii lor colegi, să dea votul final. Pentru că manevra a funcționat pe 12 februarie, în cazul lui Vosganian, miercuri, senatorul PSD, Dan Șova, a aplicat metoda ortodoxă de căință și rugăciune și a scăpat și el de cătușele DNA.

sebiDan Șova s-a dus cu miloaga la colegii senatori, ca să îi roage să nu îl dea pe mâna DNA, că el este nevinovat și foarte, foarte credincios. Atât de credincios, că azi, înainte de a merge să-și afle verdictul din Senat, senatorul PSD, s-a rugat în grup…pentru iertarea păcatelor. Fiind Buna Vestire, se pare că dorințele i-au fost ascultate și înfăptuite de colegii senatori.

Era și imposibil să nu se întâmple asta după ce însăși liderul religios al senatorilor UNPR, madam Jipa, și-a miruit colegul, pe Șova, cu Mir Sfânt adus de la Mormântul Sfânt de la Ierusalim.

Îți stă mintea în loc când vezi asemenea scene, desprinse parcă din filmele cu proști. Corupția și asaltul DNA a făcut ca în Senatul României, să vezi scene ca la Biserică, cum senatorii se ung cu mir și spun că se roagă de numa numa. Scene care-l fac invidios și pe Prea Fericitul și Prea Cinstitul Daniel.

Varujan Vosganian a fost cel care a inaugurat moda cu mir, rugăciuni, mătănii, și tot tacâmul ca să scape de arestul preventiv. Acum că și în cazul Șova a funcționat metoda, eu zic să fie inclusă în protocolul de vot al Senatului.

Și cine se căiește de mama focului, se roagă în grup și se miruiește în Senatul României, scapă de cătușele DNA.

loading...