Breaking news

Ruby, Connect-R și CRBL vin, miercuri, la “Te pui cu blondele?”

loading...

Ruby, Connect-R și CRBL vin miercuri, 17 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, pentru confruntarea pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde din platoul quiz-show-ului prezentat de Dan Negru.

ruby - connectr- crblCu această ocazie, Claudia, Ștefan și Eduard, cum se numesc cei trei artiști în buletin, vor afla informații legate de viitorul lor, de la Mihai Voropchievici, în funcție de cifra destinului pe care numerologul o va calcula, pentru fiecare în parte, chiar în platoul emisiunii.

Tot miercuri, cei trei interpreți vor fi provocați la un concurs de mâncat hot-dog, iar Ruby va trebui să recunoască, doar după gust, gogoșile pe care bunica i le face acasă. Connect-R va povesti unde a jucat fotbal timp de șase ani, iar CRBL le va arăta tuturor cu ajutorul cărei aplicații de pe telefon și-a făcut singur un videoclip.

Întrebarea-vedetă a serii le va fi adresată blondelor și celor trei invitați de Cornelia Catanga, cunoscuta interpretă de muzică lăutărească.

Cum se va încheia confruntarea dintre Ruby, Connect-R și CRBL și cele 50 de blonde, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 17 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Te pui cu blondele?”, prezentat de Dan Negru.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>