Breaking news

RTP a lansat circuitul RTP Pro, destinat jucătorilor de tenis profesionist din România

Romanian Tenis Premium a lansat azi, în România, primul circuit naţional cu turnee de o zi, premii în bani, destinat jucătorilor profesionişti, antrenorilor, cât şi jucătorilor retraşi din activitatea competiţională internaţională.

 

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit!

La doi ani şi jumătate de la lansarea circuitului RTP pentru jucătorii amatori de tenis din România, ca urmare a solicitărilor venite din partea jucătorilor profesionişti, Romanian Tenis Premium a decis să lanseaze de azi, un circuit separat pentru jucătorii de tenis care joacă la profesionist.

Organizarea din ce în ce mai bună a turneelor RTP pentru amatori, faptul că toate meciurile sunt arbitrate, premiile în bani şi în produse de la sponsori, i-au atras pe jucătorii profesionişti, pe cei retraşi din ITF, ATP şi WTA, către cirucitul RTP. Pentru că nu îi puteam primi în circuitul pentru amatori, am decis să creăm un circuit separat pentru profesionişti.

În consecinţă, de azi, punem bazele RTP Pro, circuit naţional rezervat jucătorilor profesionişti, celor care sunt antrenori de tenis, cât şi celor care s-au restras din ITF, ATP, WTA, dar mai doresc să joace tenis în regim de competiţie.

Circuitul RTP Pro va avea următoarele tipuri de turnee, cu probe de simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt:

1. Turneu de categorie RTP 1000 Pro – cu tablou de minim 32 de jucători şi maxim 64 de jucători la simplu, şi minim 16 perechi la dublu şi maxim 32 perechi la dublu.
2. Turneu de categorie RTP 500 Pro – cu tablou de minim 32 de jucători şi maxim 64 de jucători la simplu, şi minim 16 perechi la dublu şi maxim 32 perechi la dublu.
3. Turneu de categorie RTP 250 Pro – cu tablou de minim 16 de jucători şi maxim 64 de jucători la simplu, şi minim 8 perechi la dublu şi maxim 32 perechi la dublu.
4. RTP Open Pro – Grand Slam – cu tablou de 128 de jucători la simplu, şi maxim 64 de perechi la dublu.
5. Turneul Campionilor RTP Pro – cu tablou de 8 jucători la simplu, opt perechi la dublu.

În acest an, RTP Pro va include doar 9 turnee, după cum urmează: Două turnee RTP 1000 Pro, două Turnee RTP 500 Pro, trei turnee RTP 250 Pro, un Grand Slam şi Turneul Campionilor RTP Pro.

Iată ce oferă RTP Pro, jucătorilor de tenis din România care doresc să participe la turneele din circuit:

1. Turnee de o zi cu premii în bani pentru toţi jucătorii.
2. Arbitraj pentru toate meciurile.
3. RTP Pro asigură pentru fiecare jucător, la fiecare meci jucat, apă, snikers, banană.
4. Trofee pentru finalist şi câştigător.
5. Transmiterea video live a finalei unui turneu.
6. Festivitate de premiere transmisă video live pe facebook, imediat după încheierea finalei.

RTP Pro acordă jucătorilor, mai multe bonusuri, după cum urmează:

1. Bonus de participare la turneele RTP Pro, care se acordă după încheierea sezonului competiţional. În funcţie de numărul turneelor jucate (minim două) şi a taxei de participare plătite, jucătorul primeşte un bonus de fidelitate din partea RTP Pro, pe care îl poate utiliza în următorul an competiţional. Condiţiile de acordare a bonusului sunt comunicate de către RTP Pro, jucătorilor.

2. Bonus acordat unui jucător când aduce alt jucător în circuit. Se aplică un bonus de 10% din taxa plătită de jucătorul nou adus în circuit.

3. Bonus pentru primul jucător care atinge 100 de meciuri jucate în circuitul RTP Pro.

4. Bonus pentru primul jucător care câştigă 10 turnee RTP într-un singur sezon competiţional.

5. Bonus pentru jucătorul care devine în premieră lider RTP.

    RTP Pro, circuitul aşilor în tenis!