Breaking news

Roxana Vancea se menține în formă fără să fi apelat la rețete de slăbire

Roxana Vancea, fosta asistentă a emisiunii Neața de la Antenei 1, are o formă fizică de invidiat, iar metoda prin care se menține în formă este la îndemâna oricui.

roxana vanceaVecina lui Răzvan și Dani spune că nu a ținut niciodată vreo cură de slăbire și că a reșuit să se mențină în formă doar prin sport.

Se numește sport. N-am ținut niciodată cure de slăbire, pentru că știu că nu sunt în stare să mă abțin de la dulciuri, în special de la cheese cake, prăjitura mea preferată, și-atunci am fost nevoită să găsesc altă soluție ca să nu mă îngraș”, a spus Roxana Vancea.

Profesoară de sport la o școală generală din Capitală, Roxana Vancea știe că atunci când exagerează cu prăjiturile cu brânză, o așteaptă zile de antrenament prelungit.

Fac 60 de minute de cardio. Și-apoi urc și cobor, timp de o oră jumătate, în ritm alert, treptele din Parcul Carol. Nu le-am numărat niciodată, dar sunt foarte multe. Sau fac cam 30 de bazine la Dinamo, iubesc înotul”, spune fosta vecină de la Neața.

Roxana nu este doar gurmandă, ci știe să și gătească foarte bine: Am învățat de la mama și de la bunica, știu să pregătesc orice, excelez însă la gătit sarmale și supă cu găluște.

Între două antrenamente și mersul la școala pentru a le preda educație elevilor de generală, Roxana Vancea se pregătește intens cu echipa Antena 3 pentru a debuta în curând pe sticlă în calitate de prezentator meteo.