Breaking news

Roxana Ionescu și George Boghian, câștigătorii emisiunii ”Dansez pentru tine”

Perechea formată din Mama Natură alias Roxana Ionescu și George Boghian, sunt marii câștigători ai sezonului 13 al emisiunii ”Dansez pentru tine” de la Pro TV.

Vineri seară, la Pro TV a avut loc finala sezonului cu numărul 13 al celebrei emisiuni concurs, ”Dansez pentru tine”.

În finală au ajuns perechile formate din Roxana Ionescu și George Boghian, Nicoleta Luciu și Attila Hainer și Oana Ioniță alături de Kovacs Ali Stoica.

După ce toate cele trei echipe finaliste și-au prezentat dansurile în fața juriului, primind numai note de zece, telespectatorii au votat.

Astfel că în urma televotingului, Roxana și George au câștigat trofeul Dansez pentru tine, în sezonul 13, dar și premiul în valoare de 60.000 de euro.

Pe locul doi s-au clasat Nicoleta Luciu și Haine, care au primit un cec în valoare de 20.000 de euro.

În timp ce pe locul trei s-a clasat Oana Ioniță și Kovacs Stoica, ce au plecat acasă cu un cec în valoare de 15.000 de euro.

Monica Davidescu a fost partenera inițială a lui George, însă actrița s-a accidentat grav la genunchi, a tebuit să se opereze și astfel a ieșit din concurs.

Astfel că organizatorii au apelat la Roxana Ionescu pentru ca George să poată rămâne în competiție.

Cocuța, pe numele ei real Andreea Gheorghe, este  coregrafa ce s-a ocupat de perechea formată din Roxana și George. Cocuța este cea  care în urmă cu două ediții s-a sărutat cu patos în cadrul probei de striptease, cu Mama Natură.

>