Breaking news

Roxana Ionescu, în conflict cu un concurent „Junior Chef”

Concurenţii veniţi la preselecţiile „Junior Chef” nu sunt doar pasionaţi de gastronomie, ci au şi personalităţi puternice şi replici pe măsură care îi lasă fără cuvinte pe membrii juriului, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, dar şi pe prezentatoarea show-ului, Roxana Ionescu.

Lazar Andrei Razvan - roxana ionescuPentru a-i cunoaşte mai bine pe prichindeii veniţi să demonstreze că ştiu să gătească, juraţii le pun tot felul de întrebări care să-i pună în dificultate.

Drept pentru care, unul dintre prichindei, fără să-şi dea seama, a provocat un conflict între el şi Roxana Ionescu.

Pe mine mă plac fetele mai mari, din clasa a V-a sau a VI-a care vin la şcoală şi îmi dau dulciuri sau atunci când nu sunt în clasă îmi pun pe ascuns suc în ghiozdan. Dar să ştiţi că am observat că fetele blonde sunt mai prostuţe”, povesteşte Lazăr Răzvan.

Discuţia nu s-a oprit aici, pentru că Roxana Ionescu s-a dus în platou ca să-i ceară o explicaţie puştiului pentru afirmaţia sa, iar telespectatorii care vor urmări „Junior Chef” luni, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla ce reacţie a avut Răzvan în momentul în care Roxana a venit la el şi dacă cei doi au căzut la pace în urma afirmaţiilor făcute.