Breaking news

Roxana, concurenta care a uimit juraţii de la România Dansează

Duminică, Roxana a lăsat juraţii muţi de uimire cu “un altfel de dans brazilian”, făcând sala să “explodeze” cu o serie de mişcări foarte dinamice şi senzuale.

roxana la romania danseazaNu numai dansul Roxanei a fost însă spectaculos, ci întreaga apariţie, concurenta având o condiţie fizică de invidiat.

Cu toate că a crescut într-un centru de plasament, Roxana a dovedit că este o luptătoare înnăscută şi că orice vis poate deveni realitate dacă există voinţă.

În prezent, ea este instructor de fitness la o sală de renume din capitală, ajungând la un aspect fizic incredibil pe care orice femeie şi l-ar dori.

Uite ce secrete are concurenta de la “România Dansează”, câte ore pe săptămâna face sport şi ce program de nutriţie are!

Am început cu dansul, iar de sport la nivel profesionist m-am apucat mai târziu, pe la 17-18 ani.  Oricum, sport am făcut de mică, făceam gimnastică, tot felul de elemente de acrobaţie, dar “pe furate”. Mă uitam la alţi copii ce făceau la gimnastică şi învăţam şi eu. Alergam, făceam jogging, sportul a fost în viaţa mea încă din copilărie. Acum, dată fiind meseria pe care o am, fac foarte multe ore de sport ca antrenor. Pentru mine personal, de 2-3 ori pe săptămâna câte 1 oră-1 oră jumătate, iar ca antrenor am în fiecare zi câte două clase cu mici excepţii”, a spus Roxana.

În ceea ce priveşte alimentaţia, Roxana nu este foarte restrictivă.

Multe persoane au impresia că antrenorii de fitness au un program foarte strict din acest punct de vedere. Poate sunt persoane care fac asta, dar nu e o regulă. Făcând mult sport corpul are nevoie de  refacere, de alimentaţie bună şi de odihnă. Eu n-aş mai avea rezistenţă dacă aş mânca puţin, aşa doar frunze de salată. Eu pot mânca şi carne şi sarmale, nu mă abţin, dar nici nu exagerez cu dulciuri, sare, să mânânc după ora 7 sau să dorm după ce mănânc.  Dacă faci mişcare suficient şi corpul arde ce consumi, nu trebuie să te abţii. Nu sunt însă de acord cu exagerări sau un sistem alimentar dezechilibrat. O vorbă foarte bună în acest sens este cea cu cele trei mese pe zi, un aspect foarte important de altfel: dimineaţa mănânci ca un rege, la prânz ca un prinţ şi seara ca un sărac. Cu sport, se văd rezultatele”, a completat Roxana.

La “România Dansează”, Roxana a reuşit să treacă cu brio în următoarea etapă, unde, cu siguranţă, se va confrunta cu o concurenţă foarte aprigă. Pentru ea, câştigarea competiţiei ar fi un prim pas pentru împlinirea unui vis din copilărie, de a avea o casă a ei.

Dacă aş câştiga, aş pune de-o parte să-mi iau o casă. Să am casa mea e visul meu cel mai mare. M-am mutat toată viaţa din casă în casă şi vreau ca atunci când închid uşa, să ştiu că nu va mai trebui să plec de acolo”.

Duminica aceasta, de la 20.30, supershowul “România Dansează” va reveni la Antena 1 cu noi concurenţi şi momente de dans spectaculoase.