Breaking news

Rovana Plumb: Orice vot pentru Iohannis va fi de fapt pentru continuarea regimului Băsescu

Ministrul Muncii, Rovana Plumb spune că orice vot dat pentru Klaus Iohannis, în turul doi al alegerilor prezidențiale din 16 noiembrie va fi de fapt un vot pentru continuarea regimului Băsescu.

klaus iohannis - rovana plumbRovana Plumb spune că Iohannis este omul lui Băsescu care, dacă ajunge la Cotroceni, îl va menține pe Băsescu la putere încă cinci ani de zile.

Prin susţinerea anunţată de Monica Macovei şi Elena Udrea pentru Klaus Iohannis lucrurile sunt clare. Oamenii lui Băsescu s-au baricadat în spatele lui Iohannis. În turul doi vom avea de ales între Victor Ponta şi candidatul lui Traian Băsescu. Domnul Iohannis vrea să continue regimul Băsescu, iar sprijinul primit din partea oamenilor lui Băsescu ne confirma ca am avut mereu dreptate. Continuarea regimului Băsescu înseamnă, pe lângă scandal şi dezbinare, reluarea tăierilor de salarii şi pensii. Acest lucru rezultă din măsurile economice propuse de Klaus Iohannis în programul prezidenţial. Astfel, acele măsuri, dacă vor fi aplicate, ar costa bugetul de stat peste 6 miliarde de euro doar în 2015. Aceşti bani nu pot veni decât din noi datorii şi din tăieri de pensii şi salarii. Mai mult, să nu uităm că premierul anunţat de Klaus Iohannis este Cătălin Predoiu, a cărui semnatură se află pe toate deciziile de tăieri de salarii şi pensii din 2010. Astfel, orice vot pentru Klaus Iohannis va fi de fapt pentru continuarea regimului Băsescu”, a declarat ministrul Muncii Rovana Plumb.

Pe 16 noiembrie 2014, peste 18,3 milioane de români cu drept de vot, sunt chemați la urne să aleagă viitorul Președinte al României, dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis.

>