Breaking news

Ronald Gavril, eşec în meciul pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie!

Ronald Gavril, românul crescut şi impresariat de celebrul de Mayweather, a fost învins duminică dimineaţă, de către mexicanul David Benavidez.

Românul a luptat eroic timp de 12 runde, dar nu a reuşit nici de astă dată să îl învingă pe puştiul de 21 de ani,

Pentru a doua oară la rând, româul a ratat și a doua oportunitatea deveni campion mondial WBC la categoria supermijlocie.

Meciul a fost controlat de la un cap la altul de mexican, campion mondial la categoria supermijloice care îşi păstrează astfel centura WBC.

Rapid și puternic, tânărul campion l-a tocat pe Gavril cu o stângă devastatoare. Gavril a încasat pumn după pumn, lovituri care ar fi trimis la podea luptători mai experimentați. Românul s-a clătinat serios în runda a patra, zdruncinat de un upercupet trimis de Benavidez.  S-a ales cu arcada stângă tăiată și cu nasul spart, însă a dus lupta până la sfârșit.

Roland Gavril a pierdut categoric, doi dintre arbitri i-au dat toate rundele lui Benavidez, 120-108, în timp ce al treilea i-a acordat una și românului, 119-109.

Ronald Gavril are 18 victorii și două înfrângeri la profesioniști, ambele în faţa mexicanului. David Benavidez are de azi 19 victorii și nicio înfrângere.

>