Breaking news

Romasig îți oferă cel mai ieftin RCA Online din România

Dacă ți-a expirat asigurarea de răspundere civilă pentru mașină și vrei să pleci la drum, poți rezolva totul în doar trei minute. Romasig, cel mai mare broker online din România, te ajută să îți cumperi online, rapid, cel mai ieftin RCA pentru mașina ta.

romasig- rca onlinePe lângă prețul foarte bun pe care-l obții dacă închei o poliță RCA Online de la Romasig.ro, vei economisi timp și vei scuti drumul în oraș. În plus, poți să îți cumperi polița RCA oricând și la orice oră. Este de ajuns să intri pe www.romasig.ro la rubrica Calculator RCA unde îți vei alege cea mai avantajoasă poliță de asigurare pentru autoturismul tău pentru a putea circula fără griji oriunde în România și Uniunea Europeană.

Prețul unei polițe RCA este alcătuit în funcție de categoria vehiculului, capacitatea cilindrica a acestuia, localitatea înmatriculării, tipul de proprietar: persoană fizică sau juridică, cât și vârsta proprietarului.

Însă, unele companii mai pot aplica suplimentar și criterii precum: modul de utilizare, marca autovehiculului, puterea motorului, și starea civilă a proprietarului, care pot crește prețul poliței RCA.

Cu atâtea criterii îți e foarte greu să alegi cea mai bună variantă. De aceea calculatorul RCA de pe site-ul www.romasig.ro, care reunește toate ofertele companiilor de asigurare din România, te ajută să îți alegi rapid varianta cea mai convenabilă pentru tine. Calculatorul RCA este conectat permanent la serverele tuturor societăților de asigurare din România iar tarifele obținute în urma ofertării fiind preluate direct din baza de date a asiguratorului ci nu din tabele predefinite.

ROMASIG negociează în numele clienților, cu societățile de asigurare cele mai bune condiții pentru soluțiile stabilite de comun acord în faza de analiza.

Astfel că pe site-ul www.romasig.ro, găsiți cele mai bune oferte, punând în concurență societățile de asigurare și uzând de experiența profesională și de portofoliul de asigurări pe care îl gestionează.

Asigurarea RCA are valabilitate atât pe teritoriul României cât și pe teritoriul statelor membre ale Spațiului Economic European și îți oferă protecție pentru prejudiciile de care tu sau persoanele cuprinse în asigurare răspundeți, în baza legii, față de terțe persoane păgubite prin accidente de vehicule.

După ce ai încheiat online o asigurare pe www.romasig.ro, compania îți va livra la tine acasă, în mod gratuit, polița RCA, în original. Patru din zece șoferi români, își încheie o poliță RCA online de pe Romasig.ro. Fii deștept și economisește timp și bani, alegând varianta cea mai bună pentru mașina și buzunarul tău.