Breaking news

Băsescu sfidează din zbor, românii și se plimbă cu elicpoterul prin țară

Băsescu se plimbă cu elicopterul de la Covasna la București, iar românii stau cu orele, blocați în trafic.

Președintele României, repus în funcție de Barroso și Reding, sfidează românii de la înălțime, plimbându-se prin țară cu elicopterul SRI.

Traian Băsescu şi Maria, prima doamnă a țării, şi-au petrecut ziua de duminică la vila de protocol din staţiunea Covasna.

Ca să evite blocajul de pe Valea Prahovei, Traian Băsescu alături de soția lui Maria, au plecat duminică din stațiunea Covasna, cu…elicopterul, către Capitală.

Așadar, din înaltul cerului, Băsescu le arată semnul prezidențial fraierilor de români care l-au votat și mai recent demis din funcție, pentru că au plătit an de an taxa de drum Băsescu pentru a NU  face autostrăzi sau drumuri de doamne ajută.

În urmă cu o săptămână președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a mers la Dorohoi cu elicopterul SRI. Iar presa i-a sărit în cap că s-a plimbat cu elicopteru, deși funcția prevede astfel de facilități legale.

Acum se vor inflama jurnaliștii deontologi că Băsescu sfidează criza și poporul și se plimbă cu elicopterul, la fel ca în cazul lui Zgonea?

>