Breaking news

Românii stau la coadă ca să-i aducă un ultim omagiu regizorului Sergiu Nicolaescu

Românii s-au adunat vineri dimineață la Cercul Militar, încă de la primele ore ale zilei, pentru a-i aduce un ultim omagiu regizorului Sergiu Nicolaescu.

romani sicriu sergiu nicolaescuSicriul cu trupul neînsuflețit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus vineri dimineață la Cercul Militar din București, pentru ca cei apropiați, prieteni, cunoștințe și români de rând să-i aducă un ultim omagiu.

Numărul românilor a fost foarte mare, astfel că s-a format o coadă lungă de circa 50 de metri. Românii așteptând în liniște să intre în Cercul Militar și să depună un buchet de flori sau o coroană lângă sicriul lui Sergiu Nicolaescu.

Actori, regizori, colaboratori, colegi din Senat, politicieni, toți au venit azi să-și ia rămas bun de la Sergiu Nicolaescu.

Cei care au intrat să îl vadă pentru ultima dată pe regizor au avut o surpriză neplăcută, sicriul era închis astfel că nu au putut să-i vadă pentru ultima dată chipul lui Sergiu Nicolaescu.

Foarte mulți dintre cei care au mersă să-i aducă un ultim omagiu s-a declarat nemulțumiți de faptul că sicriul a fost închis și că nu l-au putut vedea pe regizor. Și faptul că au putut să-i aprindă o lumânare doar afară și nu lângă sicriu, a fost o altă decizie a văduvei regizorului, care a nemulțumit pe cei veniți la Cercul Militar.

Măsura a fost luată de văduva lui Sergiu Nicolaescu, care nu dorește ca vreo imagine cu regizorul mort, să apară în presă.

Românii pot să vină să-i aducă un ultim omagiu regizorului până astă seară la ora 22.00, dar și sâmbătă dimineață între 8.00-10.00.

Sâmbătă la ora 12.00, trupul neînsuflețit al lui Sergiu Nicolaescu va fi incinerat la Crematoriul Vitan -Bârzești din București. Soția acestuia susține că asta era ultima dorință a regizorului.

Dacă ieri spunea că niciun preot nu va face slujbă de pomenire, azi Arhiepiscopia Bucureștiului s-a sucit și spune că regizorul o să aibă parte totuși de o slujbă religioasă.

romani coada omagiu regizor