Breaking news

Românii se luptă cu nămeţii iar Ungureanu numără icoanele de pe pereţi

În timp ce peste 90.000 de români sunt izolaţi de nămeţi de mai bine de două săptămâni, premeirul Ungureanu se preocupă de uniformizarea programului funcionarilor publici şi de icoanele de la Palatul Victoria.

Unde dai şi unde crapă. Am scăpat de incompetentul şi pupinbăsistul Boc, şi ne-am pricopsit cu un premier securist, arogant, tuepist şi fără sentimente. Se comportă de parcă ar fi un robot.

În loc să mobilizeze bani şi resurse pentru scoaterea românilor din nămeţi, potrivit legii, Ungureanu are ca prioritate schimbarea programului angajaţilor statului, icoanele de pe pereţii Palatului Victoria şi să îi acuze pe români că sunt leneşi şi că aşteaptă ca armata să le dea zăpada de pe străzi.

Pur şi simplu ignoră românii nevoiaşi şi îşi stabileşte agenda în funcţie de programul făcut de Băsescu la Cotroceni.

Acum înteleg cum face Băsescu selecţia viitorilor premeiri. Trebuie să aibă câteva “calităţi” precum, aroganţa, autismul, incompetenţa şi să execute cât mai rapid şi cât mai bine ordinele. Din moment ce Băsescu a spus că nu se impune declararea stării de alertă sau de necesitate nici soldăţelul Ungureanu nu a executat alt ordin.

Se dă drept cult, inteligent şi cu şcoli înalte, însă îi lipsesc câteva lucruri extrem de importante precum demnitatea şi bunul simţ.

Niciun om cu scaun la cap şi cu puţină minte nu ar fi acceptat să devină premier, numit fiind de Băsescu, un şef de stat contestat şi nedorit de mai bine de o lună de 90% din românii cu drept de vot.

Ungureanu este tipul de om care aleargă după funcţii şi deminităţi pentru a-şi satisface ego-ul fără să îl intereseze soarta românilor ai căror bani îi gestionează în acest moment.

>