Breaking news

Românii cuceriţi de „blondipedia” lui Dan Negru

Cea de-a doua ediţie a emisiunii „Te pui cu blondele?”, prezentatã de Dan Negru, dar şi campionul nopţilor albe, Dan Capatos, au adus în faţa televizoarelor cei mai mulţi telespectatori din mediul urban.

te pui cu blondele - antena 1Cea de-a doua ediţie a emisiunii „Te pui cu blondele?” a demonstrat cã întrebãrile de culturã generalã, bine ambalate într-un spectacol de divertisment, pot provoca dependenţă.

Emisiunea prezentatã de Dan Negru s-a impus asearã ca lider detaşat de audienţã la nivelul targetului all urban, înregistrând o cotã de piaţã de 17.4% şi un rating mediu de 8.1%, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv, înregistra 14.7% share şi 6.8% rating.

Peste 2 562 000 de telespectatori la nivel naţional urmãreau asearã, în minutul de aur, 22:28, confruntarea Ozanei şi a lui Pepe cu armata de blonde a lui Negru, aproape triplu faţã de cei care urmãreau atunci programul oferit de principalul competitor, Pro Tv.

Şi Acces Direct, Observatorul dimineţii, Observator 13, Observator 16 şi ambele intervale de difuzare Mireasã pentru fiul meu au surclasat competiţia la nivelul targetului comercial al staţiei, 18-49 urban.