Breaking news

Românii cu bonuri emise pe 7 februarie, sunt marii câștigători la Loteria Bonurilor Fiscale

Luni, în a doua Zi de Paște, a avut loc prima ediție a Loteriei Bonurilor Fiscale, efectuată în direct de Ministerul Finanțelor, prin intermediul Loteriei Române.

loteria bonurilor fiscaleRomânii care au păstrat bonurile fiscale emise pe 7 februarie 2015, și a căror valoare este de 6 lei, vor împărți premiul de un milion de lei pus la bătaie de Ministerul Finanțelor Publice.

Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale  a avut loc luni, începând cu ora 11.30, la studioul TV al Loteriei Române, şi a fost transmisă în direct de Televiziunea Română.

În urma extragerii s-a stabilit că luna câștigătoare este februarie, ziua 7, iar valoarea câștigătoare: 006.

Astfel, persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maxim trei luni.

Pentru extragere au fost luate în considerare bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie-28 martie 2015, cu valoarea totală a unui bon între 1 leu şi 999 lei inclusiv, cuprinzând taxa pe valoarea adăugată.

Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al ANAF şi al Loteriei Române, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Premiile pot fi revendicate începând cu prima zi după extragere, până la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător emis în perioada 2 februarie – 28 martie, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul.

>