Breaking news

Românii aleg Spitalul Privat Confraternität din Viena, un centru medical renumit în prevenirea și tratarea cu succes a cancerului de colon

În cadrul grupului PremiQaMed, unul dintre cele mai mari grupuri de spitale private din Austria, 1300 de români au fost tratați, doar anul trecut, mulți dintre ei cu probleme oncologice, cancerul de colon fiind al treilea cel mai frecvent diagnostic, atât la bărbați, cât și femei.

Press Pictures: Copyright
Siemens press photos may only be used for editorial purposes. The copyrights belong to Siemens AG, Munich/Berlin, and remain undiminished if the pictures are incorporated into an archive, either electronically or manually. Pictures used for editorial purposes, modified, duplicated and/or electronically altered must bear the credit “Siemens press picture”. Commercial use or sale of the pictures and data, even in electronically manipulated form, is prohibited.

Studiile internaționale privind supraviețuirea pacienților cu cancer, arată faptul că Austria este una dintre țările cu cele mai mari șanse de reușită în tratarea cancerului. Acest lucru se datorează medicinii preventive, infrastructurii extraordinare a spitalelor și accesul rapid al pacienților la metode noi de tratament și medicamente de ultimă generație.

Prin urmare, mulți români aleg spitalele PremiQaMed pentru a primi tratamente, evaluări și pentru a cere o a doua opinie medicală. Potrivit datelor statistice internaționale furnizate de platforma Globocan, 98.886 de români au fost diagnosticați cu cancer în 2020. Dintre aceștia, 13.000 sunt cazuri noi de cancer colorectal. Prin urmare, cel mai important lucru este depistarea precoce a cancerului de colon, pentru o șansă reală de vindecare, iar colonoscopia este cea mai indicată metodă de screening. În majoritatea cazurilor, cancerul de colon se dezvoltă de-a lungul multor ani, din polipi intestinali inițial benigni. Aceștia pot fi, însă, ușor detectați și îndepărtați în timpul unei colonoscopii.

Colonoscopia ca metodă de screening ar putea preveni cancerul de colon în 90% din cazuri. Spitalul Privat Confraternität oferă investigația „colonoscopia blândă”. Investigația și îndepărtarea polipilor se efectuează într-o singură ședință, cu o sedare ușoară pe termen scurt (așa-numita sedoanalgezie). Procedura este complet nedureroasă pentru pacienți, prin urmare mulți pacienți români aleg aceste spitale. O colonoscopie cu îndepărtarea polipilor mici și analize histopatologice costă în jur de 1.190 de euro în spitalele PremiQaMed.

Puteți afla mai multe despre tratamentele oncologice din Spitalul Privat Confraternität, vizualizând acest video.

Tratamentul modern al cancerului colorectal – și tratamentul cancerului în general – nu mai urmează scheme fixe; în schimb, sunt luați în considerare mulți factori, în special caracteristicile individuale ale tumorii. Terapia individualizată înseamnă că se emite un concept de terapie personalizată, pe baza analizelor histologice și molecular-biologice. Aceasta este adesea o combinație de chimioterapie și imunoterapie. Scopul este de a selecta cea mai indicată imunoterapie bazată pe caracteristicile tumorii, ceea ce crește semnificativ șansa unui răspuns bun la tratament.

„Progresele recente în tratamentul cancerului colorectal ne demonstrează faptul că pacienții cu metastaze hepatice sau pulmonare pot fi vindecați. În urma chimioterapiei neoadjuvante cu anticorpi, îndepărtarea metastazelor hepatice este posibilă la aproximativ 50% dintre pacienți. Datorită puterii de regenerare a ficatului, acești pacienți au o calitate excelentă a vieții după operație.”Conf. Prof. Dr. Irene Kührer hematologie și oncologie internă.

„În ceea ce privește tratamentul chirurgical, scopul operației este îndepărtarea cât mai completă a tumorii. Chirurgia laparoscopică a tumorilor s-a consacrat, fiind în ziua de astăzi o procedură de rutină. Secțiunea afectată a intestinului este îndepărtată, menținând în același timp o marjă de siguranță în țesutul sănătos. Ganglionii limfatici afectați sunt, de asemenea, îndepărtați. În stadiile incipiente, un procent mare dintre persoanele afectate pot fi, astfel, vindecate. Chiar și în cazul metastazelor hepatice asociate, îndepărtarea chirurgicală poate fi aplicată după un tratament de chimioterapie.” – Univ.-Prof. Dr. Béla Teleky, Specialist în chirurgie.

Se estimează că, în țările Uniunii Europene, în 2020, cancerul colorectal a reprezentat 12,7% dintre toate diagnosticele noi de cancer și 12,4% dintre toate decesele cauzate de cancer. Astfel, cancerul colorectal a devenit al doilea cel mai frecvent cancer, după cancerul de sân și a doua cauză de deces, după cancerul pulmonar. (https://ecis.jrc.ec.europa.eu)

Spitalul Privat Confraternität oferă și serviciul de second opinion – a doua opinie medicală. Pentru că este esențial să se determine nu doar diagnosticul exact, ci și clasificarea exactă a tumorii pentru a elabora o terapie personalizată pe fiecare pacient în parte. Costurile pentru o a doua opinie medicală, inclusiv evaluarea histopatologică, sunt de aproximativ 1.500 de Euro. Pentru o evaluare a rapoartelor medicale fără evaluare histopatologică costul este de 700 de Euro. Gama de servicii oferite în spitalele PremiQaMed sunt: ​​îngrijiri preventive (colonoscopie, controale de laborator); diagnosticare detaliată în spital în caz de suspiciune de cancer; a doua opinie medical din partea unei echipe de specialiști de renume – în spital sau la distanță; tratament cuprinzător al cancerului, inclusiv chirurgie/terapie medicamentoasă/radioterapie/îngrijire ulterioară; operație de îndepărtare a formațiunilor tumorale.

Despre PremiQaMed

PremiQaMed este un operator de spitale private cu sediul în Austria, care oferă servicii medicale de înaltă performanță. Spitalele Grupului oferă servicii la diferite niveluri: pacienții pot verifica diagnosticul și pot primi un plan de tratament de la specialiști de top, sau pot urma tratamente complete în spital. În acest ultim caz, medicul curant va gestiona procesul de tratament, va coordona implicarea specialiștilor din alte discipline și va fi în permanență în legătură cu pacientul, ca persoană de contact primară. Cooperarea strânsă a experților de top, organizarea rapidă a procedurilor de diagnostic și tratament și utilizarea celor mai noi tehnologii de diagnosticare, chirurgie și terapie sunt factori decisivi pentru tratamentul cu succes al cancerului. În plus, la cerere, pacienții români primesc traducători în limba maternă pentru toată perioada în care sunt internați.

Spitalele private din Austria se bucură de o reputație excelentă în rândul pacienților austrieci și internaționali, pentru serviciile medicale de cel mai înalt nivel, oferite într-o ambianță exclusivistă. Grupul PremiQaMed gestionează cu succes spitale private de mai bine de 30 de ani și numele său a devenit sinonim cu tratamentul medical de cel mai înalt nivel, atât în regim de spitalizare, cât și ambulatoriu, concentrându-se pe îngrijire excelentă, calitate înaltă a serviciilor și organizare flexibilă.

Cu al doilea cel mai mare număr de medici la 100.000 de locuitori din Uniunea Europeană, Austria este în prezent una dintre principalele destinații de turism medical. Potrivit Administrației pentru Comerț Internațional – Serviciul Comercial al SUA, sistemul de sănătate austriac include 271 de spitale și clinici cu aproximativ 64.800 de paturi disponibile (7,4 paturi la mia de locuitori). Aproximativ 64% dintre acestea sunt în spitale generaliste, cu 26,6% în clinici specializate și centre de reabilitare și 7% în sanatorii sau instituții de îngrijire paliativă.

Pentru mai multe informații despre serviciile PremiQaMed puteți vizita:

https://www.premiqamed.ro/

FB: https://www.facebook.com/premiqamed.ro

Youtube:https://www.youtube.com/watch?v=QZUFA7iQFOA&list=PL3k4jNIXczWEoojZlRVX-qIZR5a7eQyex

>