Breaking news

România, victorie zdrobitoare în partida cu Ungaria, la Europeanul de Handbal

România a defilat în partida cu Ungaria, duminică, la Helsingborg, în primul său meci din Grupa principală II a Campionatului European din Suedia. Tricolorele și-au luat revanșa după înfrângerea din finala Trofeului Carpați disputată la Cluj Napoca.

romania-ungariaRomânia a debutat cu o victorie mare în Grupele Principale la Europeanul din Suedia. Tricolorele au dominat clar partida cu unguroaicele de la cap la coadă. La finalul primei reprize, România conducea cu 7 goluri diferență, scor 15-8, iar la pauză au intrat cu un avantaj de 6 goluri, scor 15-9.

În minutul 34, România s-a desprins la nouă goluri, 18-9, cea mai mare diferență din acest meci, înregistrată apoi în mai multe rânduri.

România a câștigat partida cu Ungaria la o diferență de opt goluri, scor 29-21. Cristina Neagu a fost MVP-ul meciului, cu cele 10 goluri marcate.

Danemarca ocupă primul loc, cu 4 puncte (+8), urmată de Norvegia, 4 p (+4), ambele cu un joc mai puțin, România, 4 p (+11), Cehia, 2 p (-1), Rusia, 2 p (-5), Ungaria, 0 p.

România va juca următorul meci marți, de la ora 17,15 (ora României), cu Cehia. dacă învinge și Cehia, România are mari șanse să ajungă în semifinalele competiției.